BenQ Interaktive skjermer

4K UHD 86 ”Utdanningsinteraktiv flatskjerm | RM8602K

Din omsorgsfulle kompis for forbedret interaktiv læring
RM8602K er designet for å benytte seg av de dynamiske mulighetene i klasserommet og hjelpe lærere å bygge et sunt og engasjerende læringsmiljø. Ikke bare kommer RM8602K med Eye-Care-løsning, men den er også installert med dyktig tavle-tavle for forbedret klassedeltakelse og fremme samarbeid med studenter utover lokasjoner og plattformer. RM8602K er din ultimate interaktive skjerm for å oppnå en berøringsforbedret og koble sammen hele klassen for en jevn og morsom læringsopplevelse.
 

Fleksibel når som helst

Trinn 1. Trykk på Screen Shot-knappen på det flytende verktøyet

Steg 2. Ta innhold på skjermen direkte på IFP

Trinn 3. Importer til EZWrite 5 og lag merknader.

Justerbare screenshot og enkel import

Doble penner for samtidig samarbeid med forskjellige farger

EZWrite 5 leveres med doble penner som gjør det mulig for to brukere å skrive eller tegne samtidig med forskjellige farger, noe som gjør det ideelt for livlige klasseromsaktiviteter.

Børstemodus for kreativ utdanning
 
EZWrite 5 er ideell for kreativ, inspirert skapelse i kunstklasser. Brukere vil garantert glede seg over en uanstrengt opplevelse som føles som å skrive og tegne med faktiske penner og børster.

To ganger berøringsoppløsningen

BenQs nye utdanningsinstitutt for finjustering av håndskrift med en avansert fin IR-berøring som ytterligere reduserer gapet mellom det faktiske landingspunktet og punktet som vises på skjermen. I tillegg lar den nye serien også lærere lage en mer naturlig håndskrift ettersom den nye berøringsrammen gjenkjenner en mindre radius. For å unngå å lage kursiv håndskrift ved en tilfeldighet, reduserer den nye serien avstanden til berøringen for å gi en bedre berørings- og skriveopplevelse.

Ytterligere redusere gapet mellom det faktiske landingspunktet og punktet som vises på skjermen.

Skaper en mer naturlig håndskrift når den nye berøringsrammen gjenkjenner en mindre radius.

Å redusere avstanden til berøringen for å tilby en bedre berørings- og skriveopplevelse.

Flimmerfri

Lavblått lys

Anti-Glare

Smart øyebeskyttelsesløsning

Smart Eye-Care-løsningen kan fungere intuitivt ved hjelp av den innebygde bevegelsessensoren. For en jevn og behagelig seeropplevelse vil BenQ IFP automatisk aktivere Flimmer-Free og Low Blue Light-funksjonene ved å oppdage bevegelsen til brukere i nærheten av skjermen.

BenQ Launcher

For ytterligere å sikre uavbrutt læring for elevene, strømlinjeformer RM8602K trinnene for lærere å starte klasser med BenQ Launcher. BenQ Launcher er laget for å samle alle nøkkelverktøyene i ett nav, og lar lærere begynne å bruke EZWrite-tavle i tillegg til å få tilgang til forskjellige inndatakilder på et enkelt trykk uten å logge seg på kontoene sine. Lærere kan også legge ut kunngjøringer på tavlen. I tillegg kommer BenQ Launcher med SwitchQ, en oppgavebytter, som lar lærerne enkelt bytte mellom nylige apper og inngangssignalkilder.

Kontostyringssystem for personalisert arbeidsområde

BenQs IFP-er støtter administrasjon av flere kontoer som lar brukere få direkte tilgang til og administrere deres personlige systeminnstilling, nettverksstasjon og skylagringsplass, for eksempel Google-stasjon og Dropbox.

Trådløs løsning for sømløst samarbeid

InstaShare er programvaren designet for sømløs trådløs presentasjon og samarbeid under forelesninger. Det tillater jevn strømming av visuelle, lydfiler og videoer i full HD-kvalitet. Brukere kan også speile alt digitalt innhold fra enheter, inkludert PCer, nettbrett og smarttelefoner, og gi bidragsytere muligheten til å berike øktene sine med en rekke multimedieressurser.

Håndfri kontroll over IFP med Voice Assistant

RM8602K tilbyr en ekstra grad av fleksibilitet for enhetskontroll gjennom Voice Assistant, slik at lærerne kan kontrollere flyt av klassen, for eksempel å starte tidtakeren eller søke på internett hvor enn de er i klasserommet. Lærere kan enkelt kontrollere IFP gjennom stemmekontroll eller fjernkontroll, noe som ytterligere sikrer en jevn klasseromsopplevelse for både elever og lærere.

Høytalere foran og ekstern mikrofonkompatibilitet for mer innvirkning

RM8602K omplasserer de to 16W-høyttalerne foran, og gir bedre lydoverføring som løfter nivået på audiovisuell glede under klasser. I tillegg kommer RM8602K med en Mic-In-port som lar lærere koble til eksterne mikrofoner, noe som ytterligere forenkler en effektfull og effektiv læringsopplevelse for elevene.

Maksimer fleksibiliteten i undervisningen gjennom åpen deling

Flere visningsapplikasjoner for økt læringseffektivitet

RM8602K støtter dobbelt skjermapplikasjon gjennom HDMI-ut, slik at lærerne kan dele læremateriell til mer enn en skjerm og øke effektiviteten i undervisning og studentengasjement.

Kompatibilitet med flere plattformer

De interaktive flatpanelene kan fungere sømløst med et bredt spekter av datamaskiner og mobile enheter som kjører de fleste større operativsystemer, fra Windows til Mac, Linux og Chrome, gjennom plug-and-play-funksjonen.

Anbefalte apper gjennom “BenQ foreslår”

RM8602K inkorporerer flere anbefalte Android-apper i BenQ Suggestes, også i samarbeid med løsningspartnere som Teamviewer og Blizz, som ytterligere utvider IFP-ene potensialet ved å forenkle appoppdateringer og laste ned i fremtiden.

Problemfri styring

Med skyfunksjoner kombinerte BenQ DMS Device Info and Management, Apps Management og OTA (Over-the-Air) -oppdatering for å gi deg en ultimat enhetsadministrasjonsløsning for produktiviteten din.

Enhetsinfo og styring

Fjernstyring av skjermene dine med DMS Cloud via Internett. Det er en effektiv måte å senke TCO og energiforbruk for din operasjon.

App-styring

Installer Android ™ -apper for et utvalg av skjermer via vår skyserver. DMS Cloud er designet for å spare deg for problemer med repeterende manuelt installasjonsarbeid.

OTA (Over-the-Air) -oppdatering

Oppgrader den nyeste BenQ-firmware for skjermene dine gjennom OTA Update-støtten, og hold dem i gang jevn til enhver tid.

Ta kontakt for mer informasjon