Velkommen til Holmgren AS

MASKINELL SKOGSDRIFT, GRAVING OG TRANSPORT

Tilgjenglighet og service

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjenglig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice. Vi holder åpent alle hverdager.

Redelighet og kvalitet

Det er svært viktig for oss å holde det vi lover både når det gjelder oppgitte priser, avtalt leveringstid og kvalitet på utførelse av arbeidene.

Rutiner og kvalitetsikring

Vi har gode rutiner for kvalitetsikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med de tjenestene som leveres og oppleve høy grad av service

SKOGDRIFT

Vi utfører alle typer oppdrag innen sluttavvirkning og bioenergi.

MASSETRANSPORT

Vi sørger for at overskuddsmasse etter graving blir fraktet vekk.Vi skaffer også jord, stein og singel ved behov. Ta kontakt for pris

VA-ANLEGG

Vi bygger alle typer vann- og avløpsnett, både store og små.Vi kan hjelpe med prosjektering, dimensjonering og utregning, samt prissetting på det gjeldende prosjektet.

TREFELLING

Om det er plass og det er sikkert, feller vi treet helt for å gjøre det billigst mulig for kunden. Hvis ikke klatrer vi opp og tar ned treet i små biter slik at vi skal unngå skader.

TOMTERYDDING

Vi rydder tomter for skog og fjerner alt av kvist og stammer.Har du en tomt som skal ryddes, kontakt oss.

MASKINTRANSPORT

Vi tilbyr maskintransport for både private og bedriftskunder.

GRØNTOMRÅDER

GRAVING

Vi utfører alt innen grunnarbeid og graving.Trenger du eks hjelp ved grunnarbeid for nytt hus\tilbygg er vi de rette til saken. Vi graver også grøfter for legging av vann- og avløpsrør. Velg oss og du får en solid aktør innen grunnarbeid.

RIVING

Vi er behjelpelig med å rive gamle bygninger og klargjøre for nye oppføringer. Ta kontakt for befaring og pristilbud.

FLISPRODUKSJON

TOMTEUTGRAVING

Vi graver tomtene for deg! Er bra resultat krever godt grunnarbeid. Vi utfører alltid grunnarbeid i henhold til Norsk Standard og vi har lang erfaring innen faget.

STØTTEMUR & STEINMUR

Vi bygger steinmurer og trapper. Vi har god erfaring med dette og har mange fornøyde kunder bak oss.

Holmgren AS

Kontakt oss

© Holmgren AS

×

Handlekurv

Kostnadsfri vurdering av våre skreddersydde IT-Løsninger!

La oss sammen utforske hvordan våre IT-løsninger kan transformere din virksomhet. Registrer deg nå for en gratis vurdering – fremtiden er digital