Kjøpe eller leie?

Ifølge undersøkelser, ønsker 85% av alle bedrifter å leie IT-utstyr, fremfor å eie. Flere og flere bedrifter velger å leie (også kalt leasing), fremfor å kjøpe IT-utstyr. Dette gir bedre likviditet, mindre kapitalbinding, større handlefrihet osv. Kreativ finansiering fremmer fleksibilitet på best mulig måte, og reduserer risikoen for kunder i forhold til å eie. Når du leier IT-utstyr, får du også en bedre flyt i alt utstyret – og muligheten til å skifte ut «gammel teknologi».

Vi skreddersyr løsninger for alle behov

Vi finner alltid en løsning, slik at du skal kunne få finansiert bedriftens nye IT-investeringer. Vi samarbeider med flere finansieringspartnere, som står klare til å levere markedets beste betingelser! Vi setter gjerne i sammen maskinvare, programvare og tjenester i én og samme avtale. Dette gir deg en bedre oversikte over IT-kostnadene, fordi du mottar kun 1stk faktura. Rammeavtaler er også en mulighet. Dette fører til mindre administrasjon, og gjør budsjettarbeide mye enklere.

  • Leie/leasing innebærer 100% finansiering og belaster ikke investeringsbudsjetter eller andre kredittrammer
  • Leie gir en forutsigbar kostnad gjennom hele bruksperioden
  • Investeringen belaster ikke likviditeten på samme måte som egenfinansiering og kontantstrømmen blir jevnere

Utstyret forsikres gjennom leieavtalen

Du slipper å tenke på forsikring, ettersom denne inkluderes i leien. Enkel håndtering og lav egenandel. Bytt ut den store investeringskostnaden mot en månedlig avgift idag! Interessert? Send oss gjerne en forespørsel, så lager vi et løsningsforslag til deg. Behandlingstiden er umiddelbar og du får svar samme dag. Når avtalen er signert – sender vi varene. Vi jobber hardt for å gjøre dette enkelt for våre kunder.

Derfor bør du leie, fremfor å kjøpe IT- og AV-relatert utstyr

Ved å velge riktig type finansiering når man f.eks skal oppgradere møterommet – kan gjøre bedriften din betydelig mer handlekraftig. Like viktig er det å velge riktig utstyr, som dekker bedriftens behov på beste måte. Muligheten for å lykkes økes betraktelig og man blir mer konkurransedyktig. Om bedriften velger å kjøpe kostbart utstyr, beslaglegger man virksomhetens kapital, som kunne blitt brukt på viktigere ting – slik som ansettelser, produktutvikling og

Les mer »

Ta kontakt om du ønsker finansiering