Skriv ned ideer og del med alle


Lag, fang opp og del dine ideer eller notater i den integrerte tavle-løsningen. Det enkle grensesnittet og det begrensede verktøyet er veldig intuitivt og enkelt å bruke. Del notatene dine umiddelbart via e-post, USB eller QR-kode.

Intelligente penner


Med de to ergonomiske pennene kan du enkelt bytte mellom to farger (rød og blå) i whiteboard-applikasjonen, uten å måtte navigere gjennom verktøyet. En flott måte å spare tid på! De trenger ikke batterier, så det er ikke behov for lading.

Presenter trådløst fra hvilken som helst enhet


Den trådløse presentasjonsappen vår er gratis å laste ned og kompatibel med Windows, Android, Mac og iOS-enheter (inkludert AirPlay). Kontroller det delte innholdet på i3TOUCH med trådløs touchback.

Få pristilbud

Se informasjonsfilm nedenfor

Start video
 • Multi-touch interaksjon
  Den integrerte multi-touch-teknologien gjenkjenner opptil 40 berøringspunkter samtidig som gjør at flere brukere kan samarbeide på samme overflate.
 • Nettbrett utseende og preg
  Berøringsskjermen ser ut og føles som et gigantisk nettbrett. Kjente bevegelser som sveipe, klemme og zoome kommer alle naturlig og intuitivt på berøringsskjermen. Det gjør at folk kan ta sin naturlige brukeropplevelse med sin telefon eller nettbrett til arbeidsområdet sitt.
 • Plug & play
  Skyv en OPS-datamaskin inn i skjermen og komme i gang umiddelbart uten at det er festet noen strenger. Du trenger ikke en datamaskin for å surfe på Internett, åpne filutforskeren eller lage notater. Disse funksjonene er inkludert i det ombordbaserte Android OS.
 • Øyeblikkelig oppmerksomhet
  i3NOTES øyeblikkelig tavleprogramvare er integrert i Android OS og lar deg lage merknader og dele dem umiddelbart uten å bruke en annen enhet. Bare gå inn i rommet, skriv og del.
 • Stort utvalg av størrelser
  I3TOUCH Premium kommer i et stort utvalg av størrelser fra 55 ”, 65”, 75 ”til 86” for å gi riktig størrelse for ethvert rom, og sikre at alle har utmerket sikt, uansett hvor de sitter.
 • Kapasitiv sans
  Kapasitive berøringsskjermer er avhengige av de elektriske egenskapene til menneskekroppen for å oppdage berøringer. De stoler ikke på press, noe som gjør dem mye mer responsive enn en tradisjonell resistiv skjerm.
 • Nettbrett utseende og preg
  Kjente bevegelser som sveipe, klemme og zoome kommer alle naturlig og intuitivt på berøringsskjermen.
 • 40 berøringspunkter
  I3TOUCH Premium har en multi-touch-teknologi som gjenkjenner 40 berøringspunkter samtidig.
 • Android ombord
  Android OS har innebygde apper som nettleser, filutforsker og dokumentredigerer. Bla gjennom Internett og åpne MS Office- eller PDF-filene dine uten å måtte ha en datamaskin.
 • OPS-spor
  Skyv en OPS-datamaskin inn i skjermen og kom i gang umiddelbart.

Ta kontakt for mer informasjon