Vi kjøper tilbake gammelt utstyr!

      

Flere og flere benytter seg av muligheten

Bli kvitt gammelt utstyr, ved kjøp av nytt utstyr hos oss! Innbytteprisen avhenger av merke, alder og om det er skader og hvilken stand det er i. Vi gir tilbakekjøpsgaranti og bryr oss ikke om hvor utstyret opprinnelig ble kjøpt. Flere og flere bedrifter henvender seg til oss med ønske om å få ryddet opp i gammelt utstyr, samtidig som det blir gjort oppgraderinger. I stedet for å kaste gamle headset eller annet utstyr, er det smart å kontakte oss først! Dere har muligens store verdier liggende, i gammelt utstyr – som vi er villige til å betale for!

Potensielt store verdier

Fra tidligere eksempler, har kunder fått oppleve at de har gamle headset og annet utstyr liggende for flere 10-talls tusen kroner – som via oss, kan benyttes som innbytte på kjøp av nye headset! Vi anbefaler å ikke vente med å ta kontakt med oss, ettersom verdien faller raskt på gammelt utstyr.

Endring i telefoniløsning

Bedriftenes telefoniløsninger er stadig i endring. Headset som ble kjøpt inn for kort tid siden – kan plutselig bli ubrukelige. Mange bytter fra tradisjonell fast/bordtelefoner, til PC- eller mobilbasert telefoni. Dette fører ofte til at hele eller store deler av headset-parken må byttes. Benytt sjansen og gjør innbytte via oss!

Tenk miljø – og blidgjør økonomiansvarlig:)

Dessverre ser vi at mange kaster ødelagte headset i søpla, fremfor å gjøre det på korrekt og ansvarlig måte – og sende det til EL-retur. Det brukte utstyret vi kjøper tilbake, blir enten pusset opp og solgt ut igjen som brukt utstyr – eller sendt direkte til EL-retur. Samtidig som rydder opp i gammelt utstyr via vår innbytteordning, gjør du økonomiansvarlig fornøyd! Man kan fort oppleve å få flere 1000 kroner igjen, for det utstyret som byttes inn via oss!

Benytt deg av sjansen – idag!

Kontakt oss på nr 21 41 66 60 – eller benytt følgende kontaktskjema, så er du igang med en svært fordelaktig handel!