KONFTEL C2055 og C2055Wx

  • 4K Ultra HD

  • 105° Vidvinkel

  • One Cable Connection Hub

  • Møterom: Opp til 12 personer

  • USB 3.0

  • OmniSound® med HD lyd

Konftel C2055 og C2055Wx er de perfekte videosamarbeidsløsningene for mellomstore møterom, og kombinerer Konftel Cam20 4K konferansekamera og en høyttalertelefon i Konftel 55-serien med OmniSound® lydkvalitet. Konftel OCC Hub bringer alt sammen til ett praktisk sett, så en enkelt USB-kabel er alt du trenger for å koble kameraet, lydenheten og rommets skjerm til samarbeidsappen på den bærbare datamaskinen.

Imponerende videokvalitet


Med Konftel Cam20 USB-konferansekamera, kan du også være sikker på at de andre deltakerne på videokonferansen vil få et tydelig og balansert bilde av deg og dine kolleger. WDR-teknologi justeres automatisk for å oppnå et godt bilde under forskjellige lysforhold, til og med utfordrende som lite lys, direkte sollys og høy kontrast.


4K videooppløsning gir også stor digital zoom. Selv med maksimal zoom på 8 ganger er kameraet fremdeles perfekt i stand til å produsere et detaljert bilde. Så velg innrammingen du vil vise, og la kameraet gjøre resten.

Ingen problem garanti

Konftel OCC Hub er, som navnet antyder, navet i videosamarbeidsløsningen, og tilbyr én kabelforbindelse til konferansekamera, høyttalertelefon og skjerm. I praksis betyr dette at C2055 og C2055Wx støtter BYOC – Bring Your Own Computer, der brukeren kan ta med seg samarbeidstjenesten til møterommet på hvilken som helst bærbar PC med USB-port.

Krystallklar med OmniSound

Konftel 55 og Konftel 55Wx er stilige og brukervennlige høyttalertelefoner med imponerende, krystallklar HD-lyd takket være vår OmniSound®-lydteknologi. Forskjellen mellom de to modellene er at du får Bluetooth® og et integrert batteri med Konftel 55Wx. Videokonferanselyden fra datamaskinen kan overføres med samtaler via en bordtelefon eller mobiltelefon, og det er enkelt å bytte og kombinere tilkoblinger på berøringsskjermen. En annen kul funksjon er å spille inn på et minnekort.

Ta med eget møte

Uansett hvilken foretrukket samarbeidsapp eller skytjeneste du ønsker, vil Konftel C2055 og C2055Wx ta seg av opplevelsen i ditt mellomstore konferanserom. Ta med deg møtet på hvilken som helst bærbar PC med en USB-port, koble den til, og du er god til å gå. Vi kaller dette BYOM – Bring Your Own Meeting.

Finn raskt den rette vinkelen

Konftel Cam20 er optimalisert for situasjoner der konferansekammen må plasseres nær bordet, slik det er normalt i dagens mange koserom. Synsfeltet på 105 ° betyr at alle deltakerne kan sitte i en komfortabel posisjon og fortsatt passe inn i videobildet. Samtidig skaper kameraet et realistisk bilde uten forvrengning.

Konferansekameraet er raskt og enkelt å montere i møterommet. Bruk den fleksible klemmen til å feste den til skjermen eller skru sokkelen på et stativ i perfekt posisjon.
 

Hvordan fungerer det?

Det er så enkelt som det er genialt, vil du ikke si? Slik passer komponentene i Konftel C2055 og C2055Wx sammen, med Konftel OCC Hub som gjør løsningen til en lek å sette opp og bruke. Det er Plug & Play via USB-tilkoblingen og krever ingen ekstra drivere så lenge du har en moderne versjon av Windows som operativsystem * på datamaskinen.

Du kan også velge å koble skjermen direkte til datamaskinen din, vanligvis via HDMI, og da trenger du ikke driveren fra DisplayLink (se nedenfor).

 
* Konftel OCC Hub bruker DisplayLink, driveren som allerede er på datamaskinen din hvis du har Windows 10 (1607) jubileumsoppdatering eller nyere. Drivere for andre operativsystemer finner du her: DisplayLink.
 

 

Overvåk overføringen

Hvis du har en ekstra skjerm, kan du koble den direkte til kameraets HDMI-port, mens videobildet overføres til møtet via USB. Dette gir deg en skjerm som til enhver tid viser din side av transmisjonen i rommet.
 

Ønsker dere å teste løsningen kostnadsfritt i 14 dager ?