• Eksepsjonell bilde- og lydkvalitet

  • Hybrid: Kombiner møte app og telefonsamtaler

  • One Cable Connection Hub

  • Møterom: Opp til 20 personer

  • USB 3.0

  • OmniSound® med HD lyd


 

Konftel C50300 Hybrid er en fleksibel kombinasjon av premiumløsninger for mellomstore og store møterom, som kombinerer Konftel Cam50 PTZ konferansekamera og en Konftel 300-modell med OmniSound® lydkvalitet. Konftel OCC Hub bringer kombinasjonene sammen, slik at kun en USB-kabel er alt du trenger for å koble kameraet, konferansetelefonen og møterommets skjerm, til din bærbare PC eller Mac. Hybridkonseptet gir også friheten til å ønske deltakerne velkommen via vanlige telefonsamtaler.

Ta med eget møte

Uansett hvilken foretrukket samarbeidsapp eller skytjeneste du bruker, vil Konftel C50300 Hybrid gi deg en fantastisk opplevelse i møterommet. Ta med deg en hvilken som helst bærbar PC eller Mac med en USB-port, koble den til, og du er klar.

Konftel-C20Ego-Bring-your-own-meeting_v2
Konftel-C5055wx-impressive-optics

Imponerende optikk

Konftel Cam50 gir enestående bildekvalitet til videokonferansene til en brøkdel av kostnadene med sammenlignbare konferansekameraer med PTZ (Pan-Tilt-Zoom). Den er basert på premium-optikk og enestående presisjon – helt fra linser til bildesensor og teknologien som brukes for å optimalisere kvaliteten på videoen. Selv i lite lys er bildet skarpt og klart.

Ingen problem garanti

Konftel OCC Hub er, som navnet antyder, navet i løsningen, og tilbyr én kabelforbindelse til konferansekamera, høyttalertelefon og skjerm. I praksis betyr dette at Konftel C50300 Hybrid kit støtter BYOC – Bring Your Own Computer, hvor brukeren kan ta med seg en hvilken som helst bærbar PC eller Mac med USB-port.
 

 

Konftel-50300Hybrid-Konftel-occ-hub
Konftel-C50300-Hybrid-hybrid-conferencing

Hybridkonferanser

Med Konftel C50300 Hybrid er du ikke begrenset til kun videomøter via PC eller Mac. Du kan også ønske deltakerne velkommen via vanlige telefonsamtaler. Konftel 300-serien tilbyr ekte konferansetelefoner med både USB og forskjellige typer telefonlinjer. Velg modellen som samsvarer med bedriftens telefoniløsning: Konftel C50300IPx Hybrid for IP-telefoni, Konftel C50300Wx Hybrid for trådløs DECT, Konftel C50300Mx Hybrid for 3G / GSM eller Konftel 300 Analog Hybrid for vanlig analog telefoni. Det du får er en fleksibel premium-pakke for video- og telefonkonferanser. Vi kaller det Hybrid Konferanser.

 
Konftel-C50300-Hybrid-PTZ-camera

En følelse av tilstedeværelse

Medium og store møterom er optimalt for PTZ-kameraet. Et synsfelt på 72,5 ° skaper en følelse av tilstedeværelse helt fra starten og det er enkelt å zoome inn til et passende nivå. Og du kan teste Konftel Cam50-ytelsen ved å ta 12x optisk zoom hele veien. Vis notater på en tavle eller detaljer om en produktprøve med imponerende klarhet.

Hvordan fungerer det?


Det er så enkelt som det er genialt. Slik passer komponentene i Konftel C50300 Hybrid sammen, med Konftel OCC Hub som gjør løsningen til en lek å sette opp og bruke. Det er Plug & Play via USB-tilkoblingen og krever ingen ekstra drivere så lenge du har en moderne versjon av Windows som operativsystem * på datamaskinen.

Du kan også velge å koble skjermen direkte til datamaskinen din, vanligvis via HDMI, og da trenger du ikke driveren fra DisplayLink (se nedenfor).

*Konftel OCC Hub bruker DisplayLink, driveren som allerede er på datamaskinen din hvis du har Windows 10 (1607) eller nyere. Drivere for andre operativsystemer finner du her: DisplayLink.

Konftel-C50300-expansion-microphones

Vokser med oppgaven

Konferansetelefonene i Konftel 300-serien er optimalisert for møter med opptil 12 deltakere i rommet. Ved å legge til ekstra mikrofoner kan du utvide det effektive dekningsområdet  for store videokonferanser med opptil 20 personer.