• HD 1080p 60fps

  • Eksepsjonel bilde kvalitet

  • One Cable Connection Hub

  • Møterom: Opp til 20 personer

  • USB 3.0

  • OmniSound® med HD lyd

Konftel C5055Wx er den perfekte videosamarbeidsløsningen for mellomstore og store møterom, og kombinerer Konftel Cam50 PTZ konferansekamera og det utvidbare Konftel 55Wx høyttalertelefon med OmniSound® lydkvalitet. Konftel OCC Hub bringer alt sammen til ett praktisk sett, så en enkelt USB-kabel er alt du trenger for å koble kameraet, lydenheten og rommets skjerm til samarbeidsappen på den bærbare datamaskinen.

Imponerende optikk

Konftel Cam50 gir enestående bildekvalitet til videokonferansene til en brøkdel av kostnadene for andre sammenlignbare konferansekameraer med PTZ (Pan-Tilt-Zoom). Den er basert på premium-optikk og enestående presisjon – helt fra linser til bildesensor og teknologien som brukes for å optimalisere kvaliteten på videoen. Selv i lite lys er bildet skarpt og klart.

Ingen problem garanti

Konftel OCC Hub er, som navnet antyder, navet i videosamarbeidsløsningen, og tilbyr én kabelforbindelse til konferansekamera, høyttalertelefon og skjerm. I praksis betyr dette at C5055Wx-settet støtter BYOC – Bring Your Own Computer, der brukeren kan ta med seg samarbeidstjenesten til møterommet på hvilken som helst bærbar PC med USB-port.

Krystallklar med OmniSound

Konftel 55Wx er en allsidig og brukervennlig høyttalertelefon med imponerende, krystallklar HD-lyd takket være vår OmniSound®-lydteknologi. Videokonferanselyden fra datamaskinen kan overbrytes med anrop via en bordtelefon eller en Bluetooth-tilkoblet mobil, og det er enkelt å bytte og kombinere tilkoblinger på berøringsskjermen. En annen kul funksjon er å spille inn på et minnekort.

Ta med eget møte

Uansett hvilken foretrukket samarbeidsapp eller skytjeneste du ønsker, vil Konftel C5055Wx-pakken ta seg av opplevelsen i konferanserommet. Ta med deg møtet på hvilken som helst bærbar PC med en USB-port, koble den til, og du er god til å gå. Vi kaller dette BYOM – Bring Your Own Meeting.

En følelse av tilstedeværelse

Medium og store møterom er PTZ-kameraets naturlige leveområde. Et synsfelt på 72,5 ° skaper en følelse av tilstedeværelse helt fra starten og det er enkelt å zoome inn til et passende nivå. Og du kan teste Konftel Cam50-ytelsen ved å ta 12x optisk zoom hele veien. Vis notater på en tavle eller detaljer om en produktprøve med imponerende klarhet.
 

Vokser med oppgaven

Høyttalertelefonen er optimalisert for møter med opptil 12 deltakere i rommet. Ved å legge til ekstra mikrofoner til Konftel 55Wx, kan du utvide den effektive lyddekningen for store videokonferanser med opptil 20 personer.

Hvordan fungerer det?

Det er så enkelt som det er genialt, vil du ikke si? Slik passer komponentene i Konftel C5055Wx sammen, med Konftel OCC Hub som gjør løsningen til en lek å sette opp og bruke. Det er Plug & Play via USB-tilkoblingen og krever ingen ekstra drivere så lenge du har en moderne versjon av Windows som operativsystem * på datamaskinen.

Du kan også velge å koble skjermen direkte til datamaskinen din, vanligvis via HDMI, og da trenger du ikke driveren fra DisplayLink (se nedenfor).

 
* Konftel OCC Hub bruker DisplayLink, driveren som allerede er på datamaskinen din hvis du har Windows 10 (1607) jubileumsoppdatering eller nyere. Drivere for andre operativsystemer finner du her: DisplayLink.

 

Ønsker dere å teste løsningen kostnadsfritt i 14 dager ?