• 4K Ultra HD

  • 105° Vidvinkel

  • One Cable Connection Hub

  • Møterom: Opp til 6 personer

  • USB 3.0

  • OmniSound® med HD lyd

Konftel C20Ego er den perfekte videosamarbeidsløsningen for små møterom, og kombinerer Konftel Cam20 4K konferansekamera og den strålende Konftel Ego høyttalertelefonen med OmniSound® lydkvalitet. Konftel OCC Hub bringer alt sammen til ett praktisk sett, så en enkelt USB-kabel er alt du trenger for å koble kameraet, lydenheten og rommets skjerm til samarbeidsappen på den bærbare datamaskinen.

Imponerende videokvalitet


Med Konftel Cam20 USB-konferansekamera, kan du også være sikker på at de andre deltakerne på videokonferansen vil få et tydelig og balansert bilde av deg og dine kolleger. WDR-teknologi justeres automatisk for å oppnå et godt bilde under forskjellige lysforhold, til og med utfordrende som lite lys, direkte sollys og høy kontrast.


4K videooppløsning gir også stor digital zoom. Selv med maksimal zoom på 8 ganger er kameraet fremdeles perfekt i stand til å produsere et detaljert bilde. Så velg innrammingen du vil vise, og la kameraet gjøre resten.

Ingen problem garanti

Konftel OCC Hub er, som navnet antyder, navet i videosamarbeidsløsningen, og tilbyr én kabelforbindelse til konferansekamera, høyttalertelefon og skjerm. I praksis betyr dette at C20Ego støtter BYOC – Bring Your Own Computer, der brukeren kan ta med seg samarbeidstjenesten til møterommet på hvilken som helst bærbar PC med USB-port.

Krystallklar med OmniSound

 

Konftel Ego er høyttalertelefonen med Red Dot designprisen som skiller seg ut fra mengden med sin praktiske og kompakte form, fleksible bruk og fremfor alt utrolig lydkvalitet. Til tross for størrelsen, leverer Konftel Ego krystallklar lyd takket være vår unike OmniSound®-lydteknologi.

Ta med eget møte

 

Uansett hvilken foretrukket samarbeidsapp eller skytjeneste du vil, vil Konftel C20Ego ta seg av opplevelsen i et lite koseplass. Ta med deg møtet på hvilken som helst bærbar PC med en USB-port, koble den til, og du er god til å gå. Vi kaller dette BYOM – Bring Your Own Meeting.

Finn raskt den rette vinkelen

Konftel Cam20 er optimalisert for situasjoner der konferansekammen må plasseres nær bordet, slik det er normalt i dagens mange koserom. Synsfeltet på 105 ° betyr at alle deltakerne kan sitte i en komfortabel posisjon og fortsatt passe inn i videobildet. Samtidig skaper kameraet et realistisk bilde uten forvrengning.

Konferansekameraet er raskt og enkelt å montere i møterommet. Bruk den fleksible klemmen til å feste den til skjermen eller skru sokkelen på et stativ i perfekt posisjon.
 

Hvordan fungerer det?

Det er så enkelt som det er genialt, vil du ikke si? Slik passer komponentene i Konftel C20Ego sammen, med Konftel OCC Hub som gjør løsningen til en lek å sette opp og bruke. Det er Plug & Play via USB-tilkoblingen og krever ingen ekstra drivere så lenge du har en moderne versjon av Windows som operativsystem * på datamaskinen.

Du kan også velge å koble skjermen direkte til datamaskinen din, vanligvis via HDMI, og da trenger du ikke driveren fra DisplayLink (se nedenfor).

* Konftel OCC Hub bruker DisplayLink, driveren som allerede er på datamaskinen din hvis du har Windows 10 (1607) jubileumsoppdatering eller nyere. Drivere for andre operativsystemer finner du her: DisplayLink.

Overvåk overføringen

Hvis du har en ekstra skjerm, kan du koble den direkte til kameraets HDMI-port, mens videobildet overføres til møtet via USB. Dette gir deg en skjerm som til enhver tid viser din side av transmisjonen i rommet.
 

Ønsker dere å teste løsningen kostnadsfritt i 14 dager ?