• 4K Ultra HD kamera
  • 105° Vidvinkel

  • One Cable Connection Hub

  • Møterom: Opp til 6 personer

  • USB 3.0

  • OmniSound® med HD lydKonftel C20Ego
er den perfekte videosamarbeidsløsningen for små møterom. Den kombinerer Konftel Cam20 4K konferansekamera og den strålende Konftel Ego høyttalertelefonen med OmniSound® lydkvalitet.
Konftel OCC Hub bringer alt sammen til ett praktisk sett, så en enkel USB-kabel er alt du trenger for å koble kameraet, lydenheten og rommets skjerm til din bærbare PC eller den stasjonære møteroms-PC.

Imponerende videokvalitet

Med Konftel Cam20 USB-konferansekamera, kan du også være sikker på at de andre deltakerne på videokonferansen vil få et tydelig og balansert bilde av deg og dine kolleger. WDR-teknologi justeres automatisk for å oppnå et godt bilde under forskjellige lysforhold, til og med utfordrende som lite lys, direkte sollys og høy kontrast.

4K videooppløsning gir også stor digital zoom. Selv med maksimal zoom på 8 ganger er kameraet fremdeles perfekt i stand til å produsere et detaljert bilde. Så velg innrammingen du vil vise, og la kameraet gjøre resten.

Ingen problem garanti

Konftel OCC Hub er, som navnet antyder, navet i løsningen og tilbyr én-kabelforbindelse til konferansekamera, høyttaler/mikrofone og skjerm. I praksis betyr dette at Konftel C20Ego støtter BYOC (Bring Your Own Computer), der brukeren kan ta med seg en hvilken som helst videomøteplattform til møterommet på hvilken som helst bærbar PC eller Mac med USB-port.

Konftel-OCC-hub
Konftel-C20Ego-OmniSound

Krystallklar med OmniSound

Konftel Ego er høyttalertelefonen med “Red Dot” designpris, som skiller seg ut fra mengden med sin praktiske og kompakte form, fleksible bruk og fremfor alt utrolig lydkvalitet. Til tross for størrelsen, leverer Konftel Ego krystallklar lyd takket være den unike OmniSound®-lydteknologi. Med innebygget “bluetooth” kan den også benyttes mot mobiltelefon for imponerende telefonkonferanser.

Ta med eget møte

Uansett hvilken foretrukket samarbeidsapp eller skytjeneste du bruker, vil Konftel C20Ego gi deg den optimale opplevelsen. Ta med deg en hvilken som helst bærbar PC eller Mac inn i møterommet, koble den til og du er klar. Vi kaller dette BYOM – Bring Your Own Meeting.

Konftel-C20Ego-Bring-your-own-meeting_v2

Finn raskt den rette vinkelen

Konftel Cam20 er optimalisert for små møterom der konferansekameraet må plasseres nær møtebordet. Synsfeltet på 105-grader betyr at alle deltakerne kan sitte i en komfortabel posisjon og fortsatt være med i videobildet. Samtidig skaper kameraet et realistisk bilde uten forvrengning.

Konferansekameraet er raskt og enkelt å montere. Bruk den fleksible klemmen til å feste den til skjermen eller skru sokkelen på et stativ for perfekt posisjon.

 

Hvordan fungerer det?

Det er så enkelt som det er genialt. Slik passer komponentene i Konftel C20Ego sammen, med Konftel OCC Hub som gjør løsningen til en lek å sette opp og bruke. Det er Plug & Play via USB-tilkoblingen og krever ingen ekstra drivere så lenge du har en moderne versjon av Windows som operativsystem * på datamaskinen.

Du kan også velge å koble skjermen direkte til datamaskinen din, vanligvis via HDMI, og da trenger du ikke driveren fra DisplayLink (se nedenfor).

*Konftel OCC Hub bruker DisplayLink, driveren som allerede er installert på PCen din hvis du har Windows 10 (1607) eller nyere. Drivere for andre operativsystemer finner du her: DisplayLink.

Overvåk overføringen

Hvis du har en ekstra skjerm, kan du koble den direkte til kameraets HDMI-port, mens videobildet overføres til møtet via USB. Dette gir deg en skjerm som til enhver tid viser bildet fra møterommet i din ende.