Lyd på møterommet

 Lyd er dessverre ofte oversett i møteromsløsninger, til tross for at vi vet at dette er essensielt for gode møter. Uten god lyd (fra møterommet, og ikke minst akustikken i selve rommet) så blir både effektiviteten og kvaliteten dårligere. Folk blir mer slitne av dårlig lyd.

God lyd betyr gode mikrofoner, gode høyttalere og kanskje også lydabsorberende materialer for f.eks dempe ekko. Et møterom med mye glass kan være krevende, men det finnes mange gode løsninger.

OmniSound for kraft og klarhet

Konftels raffinerte lydplattform OmniSound® jobber aktivt for å holde dialogen flytende i møtet ditt. I Konftel 800 er resultatet spesielt kraftig og tydelig lyd som lar deltakerne slappe av, vel vitende om at de kan høre godt og bli hørt. Dette skaper en naturlig følelse av tilstedeværelse.

Konferansekameraet er raskt og enkelt å montere i møterommet. Bruk den fleksible klemmen til å feste den til skjermen eller skru sokkelen på et stativ i perfekt posisjon.

«Den nye Konftel 800 gjør en god jobb med å møte lydutfordringer og integrere flere enheter og samarbeidsplattformer i møter. Det er et trygt, fremtidssikkert valg i de fleste situasjoner.»

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Besøk oss

Ta turen innom våre lokaler for en hyggelig samtale

Holmaveien 20
1339 Vøyenenga

Ring oss

Snakk med en sertifisert løsningsarkitekt

+47 21416660

Send e-post

Send oss gjerne en mail -

Kundeservice@Kontortek.no

Befaring

Ønsker du befaring av møterom?

Send Melding

Besøk oss

Ta turen innom våre lokaler for en hyggelig samtale

Holmaveien 20
1339 Vøyenenga

Ring oss

Snakk med en sertifisert løsningsarkitekt

+47 21416660

Send Melding