MØTEROM MED TOUCHSKJERM

Flere og flere ser nytten av skjermer med touch og whiteboard-funksjonalitet. Dette fører til økt samhandling og at møtene blir mer effektive. Man jobber smartere og produktiviteten øker.Vi har løsninger som inkluderer :

-trådløs skjermdeling m/touch fra skjerm

-kablet skjermdeling via HDMI

-skjermdeling via app (PC, mobil, nettbrett)

-internett browser

-4K oppløsning og 24/7 bruk

-20 pkt touch

-Android

-OPS mulighet

Gulvheis på gulvplate

I3FLOORSTAND Gulvheis på gulvplate gir rask og jevn elektrisk høydejustering av berøringsskjermen. Den leveres med en vektet gulvplate og fjernkontroll for enkelt å justere høyden på skjermen.

Gulvheis på hjulI3FLOORSTAND Gulvløft på hjul gir rask og jevn elektrisk høydejustering av berøringsskjermen. Den er utstyrt med fire slitesterke hjul for å skape bedre tilgjengelighet til teknologi i styrerommet og klasserommet.

Gulvheis

Denne i3FLOORSTAND Gulvheis gir hurtig og jevn elektrisk høydejustering av berøringsskjermen. Gulvheisen kommer med en fjernkontroll for enkelt å justere høyden på skjermen.

Touchskjerm på møterommet – for alle!

Etter å ha drevet i bransjen i mange år – har jeg fått med meg årene da en 32-tommer på møterommet var helt fantastisk stort og nå som 65-75 tommere er mest ettertraktet. Størrelsen har jevnt og trutt økt – men hvor ble det av interaktiviteten? I de senere år, har vi sett at touch-skjermen har inntatt bærbare PC – for å ikke nevne nettbrett. Hva hadde et nettbrett vært uten touch? Mange begynner nå å stille det samme spørsmålet om skjermen på møterommet, ettersom behovet

Les mer

Ta kontakt for mer informasjon