Velkommen til raske og hyggelige kjøpeopplevelser, imponerende kompetanse og kundeservice!

KontorTeknologi AS har som høyeste prioritet å levere kvalitet i alle ledd – helt fra første kontakt, til leveranse, support og oppfølging.  Vi jobber hardt for å overgå alle andre konkurrenter på disse områdene! Våre medarbeidere og samarbeidspartnere har den høyeste produktkompetanse. Å kunne snakke med noen som virkelig vet hvordan produktene/tjenestene fungerer, er noe kundene våre setter stor pris på.

Teknologi effektiviserer og gjør oss stadig mer produktive. Derfor er det kritisk viktig at verktøyene vi benytter på kontoret fungerer optimalt. Alltid. Hver dag. Hele året!

Med over 30 år sammenlagt bransjeerfaring har vi gjennom årene samlet dyrebare erfaringer vi gjerne vil dele med kundene våre. Vi vet hva som fungerer – og ikke fungerer. Produktkunnskap, opplæring og support – er etter vår mening, vel så viktig som selve leveransen. I vårt varesortiment, finner du kun anbefalte produkter – basert på egne erfaringer og tilbakemeldinger fra markedet.

Velger du oss og våre tjenester, får du en bedre teknologihverdag. Det kan raskt måles – både på fornøyde og motiverte medarbeidere, økt produktivitet og fortjeneste.

KontorTeknologi AS, har alliert seg med markedets ledende produsenter, distributører og tjenesteleverandører – som gjør oss istand til å levere, montere og holde kurs/opplæring uansett lokasjon i Norge.

Vi setter himmel og jord i bevegelse for å gjøre deg og din bedrift fornøyd!

Start video