Jan Slåtto-Jensen
Daglig leder / Rådgiver
+47 9600 6666
Tommy Lajorde Bråthen
Bedriftsrådgiver / Videoarkitekt
+47 9600 6668
LinkedInFacebookYouTube
Kundesenter
Service og support
+47 2141 6660

Velkommen til raske og hyggelige kjøpeopplevelser, imponerende kompetanse og kundeservice!

KontorTeknologi AS har som høyeste prioritet å levere kvalitet i alle ledd – helt fra første kontakt, til leveranse, support og oppfølging.  Vi jobber hardt for å overgå alle andre konkurrenter på disse områdene! Våre medarbeidere og samarbeidspartnere har den høyeste produktkompetanse. Å kunne snakke med noen som virkelig vet hvordan produktene/tjenestene fungerer, er noe kundene våre setter stor pris på.

Teknologi effektiviserer og gjør oss stadig mer produktive. Derfor er det kritisk viktig at verktøyene vi benytter på kontoret fungerer optimalt. Alltid. Hver dag. Hele året!

Med over 30 år sammenlagt bransjeerfaring har vi gjennom årene samlet dyrebare erfaringer vi gjerne vil dele med kundene våre. Vi vet hva som fungerer – og ikke fungerer. Produktkunnskap, opplæring og support – er etter vår mening, vel så viktig som selve leveransen. I vårt varesortiment, finner du kun anbefalte produkter – basert på egne erfaringer og tilbakemeldinger fra markedet.

Velger du oss og våre tjenester, får du en bedre teknologihverdag. Det kan raskt måles – både på fornøyde og motiverte medarbeidere, økt produktivitet og fortjeneste.

KontorTeknologi AS, har alliert seg med markedets ledende produsenter, distributører og tjenesteleverandører – som gjør oss istand til å levere, montere og holde kurs/opplæring uansett lokasjon i Norge.

Vi setter himmel og jord i bevegelse for å gjøre deg og din bedrift fornøyd!

ROOMZ
Amazon
Creative
Sonte
Sharp
Acer
Kensington
Targus
ICY Box
Winstars
Microsoft Surface Reseller
Adobe
Stoltzen
Sennheiser
Plantronics
Jabra
Microsoft
Polycom
Phonect
Starleaf
AKG
Harman
HP
Fujitsu
Lenovo
Apple
Snom
Cisco
Philips
Samsung
Logitech
Konftel
ClearOne
Crestron
NEC
Mitel
Dell