Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på epost kontakt@kontortek.no eller telefon 21 41 66 60

 

Behandlingsansvarlig

Daglig leder, ved KontorTeknologi AS, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

 

Lov om behandling av personopplysninger

Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av vår nettbutikk og all behandling av personopplysninger som skjer i forbindelse med slik bruk.

Erklæringen inneholder informasjon om hva du har krav på når det samles inn personopplysninger fra nettbutikken vår.

 

Formålet med behandlingen av personopplysningene

KontorTeknologi AS innhenter og behandler personopplysninger knyttet til bruk av vår nettbutikk for følgende formål og tjenester:

  • Ved handel og betaling i nettbutikken
  • Henvendelser via våre kontaktskjemaer

Personopplysninger om deg vil kun bli brukt for disse formålene. Det er frivillig for deg å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester i nettbutikken, og innhenting av samtykke vil komme klart frem der det skjer. Vi gjør oppmerksom på at enkelte opplysninger er nødvendig å innhente for at vi skal kunne behandle din henvendelse eller ordre.

 

Personopplysninger som behandles

KontorTeknologi AS samler inn personopplysninger gjennom handel i nettbutikken og ved bruk av kontaktskjema på vår nettside. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med produkter og tjenester som vi leverer, men enkelte opplysninger kan være nødvendig for at vi skal kunne behandle ordren eller henvendelsen din.

 

Prosesser og skjemaer hvor vi spør om personopplysninger er:

  • Ved handel og betaling i nettbutikken
  • Henvendelser via vårt generelle kontaktskjema
  • Henvendelse via kontaktskjema for gratis utlån av hodesett
  • Henvendelse via kontaktskjema for mobilabonnement
  • Henvendelse via kontaktskjema for å be om tilbud
  • Henvendelse via kontaktskjema for 14 dager gratis test av InstaMeet
  • Henvendelse via kontaktskjema for registrering av kunde
  • Påmelding til nyhetsbrev

 

Informasjon som hentes inn:

  • Navn *
  • Bedriftsnavn*
  • Bedriftsinformasjon*
  • Kontaktperson*
  • Epost *
  • Telefon*
  • Adresse*
  • Bedriftsrelatert informasjon*
  • Kredittkortinformasjon (Betaling med kort)
  • Personnummer/organisasjonsnummer (Betaling med faktura eller delbetaling)
  • Generell informasjon

Felter som er påkrevd for henvendelser og handel er merker med stjerne *

 

Hvem behandler opplysningene?

Opplysningene behandles av KontorTeknologi AS sentralt og gjøres tilgjengelig for den aktuelle avdelingen som skal utføre henvendelsen. Herunder ansatte som trenger tilgang til opplysningene for å gjennomføre jobben.

Betalingsløsningen i nettbutikken er levert av DIBS. Opplysninger som du oppgir i kassen i forbindelse med handel som kortnummer, personnumer og telefon sendes kryptert og lagres ikke i vårt system.

 

Hvordan lagres informasjonen?

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet. Personopplysningene dine vil bare bli lagret så lenge KontorTeknologi AS har et nødvendig behov for dette, og under enhver omstendighet ikke lenger enn det som følger av den til enhver tid gjeldende lovgivning. Når KontorTeknologi AS ikke lenger har et nødvendig behov for lagring av personopplysninger, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Dersom du mener vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til Personopplysningsloven eller på en annen måte har brutt loven, ber vi deg ta kontakt med oss snarest.

Du har også rett til å sende inn klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjonen er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon om deg slettes på oppfordring ved å kontakte oss på kontakt@kontortek.no

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Betalingsløsningen i nettbutikken er levert av DIBS. Opplysninger som du oppgir i kassen i forbindelse med handel som kortnummer, personnumer og telefon sendes kryptert og lagres ikke i vårt system.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettsiden vår. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Ved å besøke vår nettside samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler/cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.


Følgende informasjonskapsler brukes på nettsiden:
(Det lagres ingen personlig informasjon i disse kapslene)

  • Google Analytics: For registrering av brukeradferd og statistikk.
  • Woocommerce: Netthandelsløsningen vår WooCommerce benytter informasjonskapsler, disse inneholder informasjon om handlekurven, endringer i handlekurven og informasjon om kjøpsprosessen slik at vi kan gi deg en bedre og enklere kjøpsprosess. I tillegg brukes informasjonskapslene i forbindelse med din kundekonto så lenge du er logget inn. Det lagres ingen personlig informasjon i disse kapslene, og de deles ikke med tredjeparter.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

 

Endringer i erklæringen

KontorTeknologi AS forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se “Sist oppdatert” nederst på denne siden.

 

Sist oppdatert 27.11.2018