Sennheiser Logo

 

 

 sennheiser headsetup pro 300x219Sennheiser HeadSetup™ Pro er en app som kjører i bakgrunnen, på brukerens PC. Løsningen forsikrer deg at Sennheiser-produktene du har tilkoblet fungerer slik de skal, samt at du får automatiske varsler og mulighet til å installere den siste software. Du kan også justere på diverse innstillinger, slik at du får det akkurat slik du ønsker å ha det.

Sennheiser HeadSetup™ Pro er laget for å gjøre det enkelt for brukeren. Den muliggjør at ditt Sennheiser headset eller mikrofon/høyttaler er oppdatert med siste firmware – og øker din produktopplevelse og produktivitet.

LAST NED – FOR WINDOWS

LAST NED – FOR MAC

Plantronics Hub, gjør at bruker kan tilpasse innstillinger og få direkte tilgang til Plantronics-lydenheten på PC deres. Den gir også automatiske varsler når det foreligger en ny software-oppdatering på den/de Plantronics enheter som er tilkoblet datamaskinen.

Det anbefales å følge oppdateringene som Plantronics sender ut til sine kunder. Da er du sikret å alltid ha den beste opplevelsen og de aller siste funksjoner og muligheter ved ditt produkt.

OBS! Enkelte headset-modeller fra Plantronics, støtter norsk talemenyspråk!

LAST NED – FOR WINDOWS

LAST NED – FOR MAC

jabra logo

 

 

 

 

Jabra Direct er en gratis PC applikasjon, som bl.a. gir alle Jabra USB headset og bordhøyttalere/mikrofoner samtale-kontroll. Dvs at du kan besvare og avslutte samtaler direkte fra headsettet – samt kontrollere lyd og mikrofonsperre. Den gir deg også mulighet til å justere en mengde innstillinger, for personlig tilpasning. Software-oppdateringer varslet, slik at du kan velge om du vil installere eller ikke. Det anbefales på det sterkeste å følge de oppdateringer Jabra distribuerer gratis til sine kunder.

Jabra Direct gir deg en enkel visuell oversikt, at alt fungerer slik det skal – så slipper du å lure om alle innstillinger og headsettet ditt har nok batteri til neste samtale.

Jabra Direct inkluderer nå «Jabra Intelligent Call Transfer»

LAST NED FOR WINDOWS

LAST NED FOR MAC