Vi presenterer StarLeaf-appen

StarLeaf-appen er en enkel, sikker og pålitelig applikasjon for meldinger, møter og samtaler. Det fungerer hvor som helst, på hvilken som helst enhet, slik at dine ansatte kan samarbeide, dele og diskutere like enkelt mens du er på farten som på jobben, og det er fullstendig interoperabelt med andre tredjeparts videosamtale-enheter.

Prøv løsningen i 14 dager kostnadsfritt og uforpliktende

Ha videomøter uavhengig sted og utstyr

Kommuniser og ha videomøter, som alle kan delta i – uavhengig lokasjon, på en hvilken som helst flate eller system. StarLeaf’s skybaserte teknologi tilbyr uovertruffen interoperabilitet med andre videomøte-tjenester og utstyr. Organisasjonen din kan invitere hvem som helst og delta i videomøter, uten å tenke på hva slags utstyr eller plattformer de andre deltakerne har.

Benyttes på alle plattformer

StarLeaf-appen er en enkel, sikker og pålitelig applikasjon for meldinger, møter og telefonsamtaler. Den fungerer fra hvor som helst, på en hvilken som helst enhet, slik at ansatte kan samarbeide, dele og diskutere like lett på farten som på jobb. Løsningen er også kompatibel med andre tredjeparts videosamtaler.

 

Fra videomøter til raske ad hoc-møter; fra en til en-videosamtaler til pågående gruppechatter; gi teamet ditt et enkelt verktøy som lar dem kommunisere og samarbeide på den måten de ønsker, enkelt og uten begrensninger. StarLeaf-appen har et intuitivt og kjent grensesnitt som brukerne elsker og som ikke krever trening, inkluderer enkle funksjoner som muligheten til å delta i et møte med et tastetrykk.

StarLeaf designer og bygger videokonferanser i verdensklasse for bedrifter, og samler mennesker, uansett hvor de er, for å gjøre det de gjør best.

Konferanse og styrerom

Med virksomheter som opererer mer globalt og i raskere tempo enn noen gang, er det økende behov for å samle eksterne deltakere som bruker en rekke videotjenester for konferanser, trening eller regelmessige informasjonsdelingsøkter uten krav om omfattende reiser.

For huddlerom

Fjern kommunikasjonshindringer og hold nettmøter som alle kan være med på. Koble til et bredest mulig publikum med deling av lyd, video og skjerm.

Last ned en kopi av guiden vår

I ‘Redusere smerten ved videokonferanser: 5 grunner til å møte bedre’ vil du oppdage de viktigste forretningsfordelene ved å gå over til en bedriftsklasse-løsning som StarLeaf.

Få guiden og finn ut hvordan du kan:

     Øk brukernes adopsjon, samt reduser kostnadene, med lisensiering som fremmer videomøter i hele organisasjonen

     Slipp teamene dine fra det daglige slaget med konferansesupport, med verktøy inkludert automatisk overvåking, styring og oppgraderinger

     Forbedre datasikkerhet og samsvar, takket være ISO / IEC 27001-sertifisering, datarisdiksjon og mer