Videokonferanser

Ha videomøter uavhengig sted og utstyr

Kommuniser og ha videomøter, som alle kan delta i – uavhengig lokasjon, på en hvilken som helst flate eller system. StarLeaf’s skybaserte teknologi tilbyr uovertruffen interoperabilitet med andre videomøte-tjenester og utstyr. Organisasjonen din kan invitere hvem som helst og delta i videomøter, uten å tenke på hva slags utstyr eller plattformer de andre deltakerne har.

KLIKK HER – FOR NEDLASTNING AV STARLEAF APP
(uforpliktende og kostnadsfri testing)

Teknologi som jobber for deg

StarLeaf’s fleksible og intuitive teknologi skaper produktive møter, iverksetter bedre samarbeid og enklere deling av ideer – uavhengig av hvor du befinner deg eller hva slags utstyr du benytter. Om det er et lite møterom eller stort auditorie, fra kontorplassen din eller om du er på farten – fører StarLeaf’s videotjenester til at dine kunder og samarbeidspartnere føler at de er i samme rom som deg.

Jobb raskere og smartere

StarLeaf gir dine kolleger det verktøyet de trenger for å jobbe raskere og smartere, samarbeide enklere og å ta bedre kvalitetssikre beslutninger.

Å avholde interne eller eksterne videomøter med StarLeaf, er enestående enkelt og intuitivt. Det blir raskt en naturlig del av den fleksible arbeidsformen som inkluderer meldinger og telefonsamtaler. Tilby dine kolleger å kunne velge den formen for kommunikasjon som passer best, gitt tid og situasjon!

Høydepunkter

StarLeaf’s fleksible, enhets-agnostiske tilnærming og totale interoperabilitet – betyr at den passer inn i en hvilken som helst organisasjon. Den forbedrer og støtter bedriftens eksisterende arbeidsform og tilbyr i tillegg umiddelbare forretningsfordeler.

  • Umiddelbar utrulling fra StarLeaf Cloud, reduserer oppsettskostnader og behovet for teknisk støtte

  • StarLeaf fungerer med alle dine standard-baserte videoløsninger, slik at du kan utnytte StarLeaf’s kraftige og brukervennlige teknologi – samtidig som du beskytter bedriftens tidligere investeringer
  • Hold interaktive og entusiastiske videomøter, med støtte for 2-veis skjermdeling, multi skjermer og kameraer – og opptil 50 personer/lokasjoner i samme møte

  • Tilby mer kvalitet etter møter og opplæringsituasjoner, og la de som ikke kunne være med i møtet se opptak i full HD

Microsoft Teams og Skype for Business

Flere og flere velger Teamline – markedets desidert beste løsning for bedrifter som bruker Skype for Business og Microsoft Teams. Fra små- til store møterom tilbys du alt du trenger for å administrere alle dine Skype for Business og Microsoft Teams møterom. Flåtestyring gir lavere eierkostnad og full kontroll/overvåking samt proaktiv drift/support.

Kontakt meg