streaming og opptak

Utstyr klasse- og møterommet med videoløsninger for fjernundervisning. Vi tilbyr installasjoner for både scene, klasserom, auditorier, møterom osv – samt mobile løsninger, bestående av alt-i-et stativer med hjul (skjerm/kamera/mikrofon/høyttalere), som er enkle å flytte på. Fjernundervisning og kursing har aldri før vært mer aktuelt. Vi leverer til både skoler og bedrifter som ønsker å undervise og kurse sine elever og medarbeidere på en smart og mer effektiv måte. Kontakt oss for et konkret løsningsforslag og referansekunder! I våre demo-studioer kan de få oppleve løsningene. Ta kontakt for å avtale tid!

skap ditt eget tv-studio

Det siste året har streaming blitt mer og mer ettertraktet. Det er svært stor etterspørsel og vi har allerde bygget meget god erfaring med våre spesielt utvalgte produsenter. Streaming er effektivt og gir enormt mange muligheter, som de fleste aldri har tenkt på. Det er kostnads- og tidsbesparende, samtidig som det hever nivået og bedriftens ansikt utad. Vi hjelper bedrifter med å velge riktig utstyr og ikke minst bli gode på streaming. Ønsker du å vite mer? Bruk kontaktskjermaet nedenfor – så tar vi raskt kontakt med deg!

hvilken plattform bør du velge?

Det finnes plattformer som er mer tilpasset «business» (Microsoft Stream, Microsoft Teams Live, Workplace etc)  – og andre som er mer spisset mot «sosiale medier» (Facebook, YouTube, LinkedIn osv). Vi har løsninger som dekker et hvert behov. Våre sertifiserte løsningsarkitekter hjelper deg i riktig retning, slik at resultatet blir optimalt. Kontakt oss ved å bruke kontaktskjemaet under – eller ringe oss på nr 2141 6660.

Hvilken programvare bør du velge?

Det finnes et stort hav å velge mellom. Både gratis og svært kostbare programmer. Vi har erfart, etter å snakket med og levert streamingløsninger til et stort antall bedrifter i Norge – at det lønner seg å velge noe som er enkelt, brukervennlig og som man kan få hjelp med – om behovet melder seg. Derfor er vi forhandler av QuickChannel. Kontakt oss for et uforpliktende møte, hvor vi hjelper bedrifter med en behovsanalyse – og deretter et konkret løsningsforslag. Kontakt oss idag!

HVorfor velge oss?

DIN EGEN LØSNINGSARKITEKT

-med markedsledende kompetanse og en unik glede for å lage den råeste løsningen for nettopp din bedrift

PROFESJONELL RÅDGIVNING

-basert på bedriftens behov og ny fremtidsrettet funksjonalitet, enten ved oppmøte eller i et videomøte

BEFARING PÅ DIN LOKASJON

-er erfaringsvis en svært god investering, slik at vi blir i stand til å treffe mer nøyaktig med et løsningsforslag og tilbud

MONTERING

-blir utført av våre sertifiserte og høyt utdannende serviceteknikere

OPPLÆRING

-er en viktig del av leveransen, slik at alle brukere føler seg trygge fra dag 1

SERVICE & SUPPORT

-er et av våre fokusområder, slik at du enkelt får tak i oss ved behov