solide telefoniløsninger

Vi designer, leverer og vedlikeholder bedriftens telefoniløsning. Våre løsningsarkitekter er i stand til å designe en imponerende løsning og oppsett, som passer perfekt til bedriftens behov og ønsker. Mobilt Sentralbord. Bedriftskatalog med status på dine kolleger.  Velkomstmeldinger og tidsstyring. Markedsledende funksjonalitet! Om du vil heve nivået,  skille deg ut i mengden – samt oppleve hvordan vi kan trylle med fremtidsrettede og smarte integrasjoner mot Microsoft365, Azure, Teams, Google etc – viser vi deg gjerne alt dette i et hyggelig og uforpliktende møte. Vi har mange referansekunder som oppgis på forespørsel. Velkommen til en ny og fantastisk telefonihverdag!

unifon

Vi har valgt å forhandle mobiloperatøren Unifon sine produkter og tjenester. Unifon har avtale med Telenor, som gir deg fullverdig Telenor-dekning og samme hastighet og prioritet som Telenor sine direktekunder. I tillegg har Unifon markedsledende funksjonalitet og integrasjonsmuligheter, samt meget konkurransedyktige priser. Unifon er Norges tredje største mobiloperatør, med over 15.000 fornøyde bedriftskunder.

Mobilt bedriftsnett

Mobilt Bedriftsnett, gir bedriften full kontroll over alle inn- og utgående samtaler. Dette styres enten fra mobilapp, nettside eller skrivebordsapp på PC eller Mac. Felles bedriftskatalog, som bl.a. viser status på alle kolleger, om de sitter opptatt i telefonsamtale eller Teams. Integrasjon mot Microsoft365/Azure gir bl.a. kalender- og og AD-synkronisering. Markedsledende «Mobilt Sentralbord» er inkludert.

tale for teams

Med «Tale for Teams» aktiverer vi summetonen i Teams-klienten din. Da kan du både ringe ut og motta samtaler inn – fra/i din Teams-klient. Vi tilbyr «one-number»-konsept, som bl.a. gjør at mobilnummeret ditt vises den du ringer til – dersom du ringer fra Teams-klienten. Vi kan garantere en svært konkurransedyktig pris på denne tjenesten – samtidig som vi vet at den er markedsledende mtp oppsett og integrasjonsmuligheter.

hvorfor velgE oss?

DIN EGEN LØSNINGSARKITEKT

-med markedsledende kompetanse og en unik glede for å lage den råeste løsningen for nettopp din bedrift

PROFESJONELL RÅDGIVNING

-basert på bedriftens nåværende telefoniløsning, behov og ny fremtidsrettet funksjonalitet

SPESIALTILPASSET OPPSETT

-tilpasset bedriftens behov og ønsker, som vi vet bedriften vil bli imponert og stolt av

OPPLÆRING

-er en viktig del av leveransen, som vi tilbyr både i for- og etterkant av leveransen

UNIK KUNDESERVICE

-får du selvsagt med på kjøpet. Vi jobber hardt for å være markedsleder på dette i vår bransje

SUVEREN OPPFØLGING

-skjer så ofte du som kunde har ønske om det og som et minimum fra vår side, hvert kvartal