VersaTurn 3.0


VersaTurn 3.0 er en integrert uttaksløsning, hvor uttakene roteres opp ved hjelp av en motor når man trykker på en knapp. Den registrerer ved hjelp av en laser om det sitter noen kontakter i eller om det står noe i veien, slik at motoren stopper dersom laserstrålen brytes. VersaTurn leveres i børstet aluminium, svart glass og hvitt glass. Det er lagt inn hurtigladere / fast charger USB, noe som gjør at den lader med 5 V, 2,15A pr USB uttak. Det vil si at om du har inni to USB samtidig vil ikke de miste noe effekt. det vil si at den lader dobbelt så raskt som en standard stikkontakt. Den kommer også med 4 stikkontakter. EKSKLUSIV – Egen touch sensor og roterende motor.

For å starte motoren er VersaTurn 3.0 utstyrt med en ny berøringssensor. De utførende finishene som er laget av glass eller stål, lar VersaTurn 3.0 være et godt designet produkt for alle rom. Sidelasersensoren registrerer tilstedeværelsen av plugger, og forhindrer utilsiktet lukking når den settes inn. Ved å trykke på knappen starter VersaTurn 3.0 rotasjonen assistert av elektrisk motor. Når fullført 180 graders rotasjon, viser VersaTurn 3.0 seg selv som strøm- og data-modulenhet. For å sikre den høyeste sikkerheten. VersaTurn 3.0 er utstyrt med et laserstyringssystem som hemmer lukkerotasjonen når stikkene er i eller i tilfelle hindringer oppstår.

VersaLinkVersaLINK er et kompakt og multifunksjonelt skjult strømsystem designet etter høyeste standard og funksjonalitet. Standardversjonen har en eller to strømkontakter, med mulighet til å kombinere RJ45, HDMI, Mic Jack og USB-batteriladning. Nettverksledning kommer ikke med.

«In» -kontaktene er plassert i bunnen. Designet på høyt nivå, med børstet anodisert aluminium eller matt sort satengfinish, med det automatiske åpningstrykket, er dette et produkt perfekt for toppkontorer, konferanserom og møterom, multimedia rom, museer, flyplasser, hus ellerbiblioteker.

VersaCharger


VersaCharger er en trådløs induksjonslader som benytter seg av standardisert Qi-teknologi. Dette er en utmerket løsning for å lade smarttelefoner uten å måtte fikle med ledninger. Støtter telefonen Qi-lading kan du plassere telefonen på platen, når ladingen begynner høres et kort signal og en blå LED-indikator tennes. For de telefoner som ikke støtter Qi-lading finnes det deksler som har denne funksjon innbygd, slik at de kan lade trådløst. En liste over kompatible telefoner og telefoner som må benytte deksel med denne funksjonen kan jeg sende deg om ønskelig.

Dette er en utmerket løsning for å lade smarttelefoner uten å måtte fikle med ledninger. Støtter telefonen Qi-lading kan du plassere telefonen på platen, når ladingen begynner høres et kort signal og en blå LED-indikator tennes. For de telefoner som ikke støtter Qi-lading finnes det deksler som har denne funksjon innbygd, slik at de kan lade trådløst.