skap fantasiske videomøter

Det skal være enkelt å bli med i et videomøte – og vi vet hvilke brukervennlige løsninger du bør velge. Våre løsningsarkitekter hjelper deg med å dimensjonere møterommet med korrekt type utstyr, ift bedriftens behov og ønsker. Vi vet at du vil bli sett og hørt krystallklart. Derfor anbefaler vi kjente og prisvinnende BYOD og OCC-løsninger – med fornøydhetsgaranti!

ETT-KLIKK FOR Å DELE

Brukere kan glede seg over enkel innholdsdeling ved å koble til Yealink WPP20 med ett klikk for å dele skjermen trådløst eller koble den bærbare datamaskinen til møtet via USB-C- eller HDMI-porten. I Yealink MVC II konferanseromsystem har alle deltakere fleksibiliteten til å velge enten trådløse eller kablede måter for innholdsdeling.

microsoft teams Room (MTR)

Teams brukes av svært mange bedrifter og har, kanskje, blitt ett av våre viktigste arbeidsverktøy. Vi tilbyr dedikerte Teams-møterom – i tillegg til kombinasjonsløsninger, som gjør det mulig å bruke systemet til primært Teams og sekundert f.eks. USB mot PC. Vi har demo-møterom flere steder i Norge. Vi har også muligheten til å vise deg en demonstrasjon i et videomøte. Kontakt oss i dag ved å bruke kontaktskjemaet nedenfor.

mcore mini pc

MCore mini-PC kan settes opp på veggen eller på et konferansebord i henhold til et bestemt romoppsett.I alle Yealink MVC II konferanseromsystemer  integrerer MCore-kabelhåndteringsløsningen data og strømforsyning i én CAT5e-kabel,noe som forenkler de kompliserte tilkoblingene og reduserer distribusjonstiden til videokonferansesystemet.

FJERNSTYRING

Yealink MVC-serien videokonferansesystem støtter Yealink Device Management Platform/Cloud Service. Du kan administrere, overvåke, konfigurere, oppdatere og diagnostisere alle Yealink lyd- og videoenheter og eksterne enheter på denne administrasjonsplattformen for konferanserom eksternt.