Skap fantastiske videomøter

Det skal være enkelt å bli med i et videomøte – og vi vet hvilke brukervennlige løsninger du bør velge. Våre løsningsarkitekter hjelper deg med å dimensjonere møterommet med korrekt type utstyr, ift bedriftens behov og ønsker. Vi vet at du vil bli sett og hørt krystallklart. Derfor anbefaler vi kjente og prisvinnende BYOD og OCC-løsninger – med fornøydhetsgaranti!

VELG universale løsninger

Du gjør bedriften din en stor tjeneste, dersom du velger en universal løsning (også kalt BYOC eller BYOD). Med det mener vi en løsning som kan brukes til alle PC’er og Mac’s (BYOC) samt nettbrett og mobiltelefoner (BYOD). Løsningene vi anbefaler, kan også brukes mot en hvilken som helst plattform (Microsoft Teams, Zoom, WebEx, Pexip, Google Meet etc). Det viser seg at de aller fleste bedrifter velger universale løsninger, fremfor dedikerte og proprietære løsninger. Velg gjerne en USB-basert løsning, så slipper brukerne å forholde seg til HDMI + adaptere.

microsoft teams Room (MTR)

Teams brukes av svært mange bedrifter og har, kanskje, blitt ett av våre viktigste arbeidsverktøy. Vi tilbyr dedikerte Teams-møterom – i tillegg til kombinasjonsløsninger, som gjør det mulig å bruke systemet til primært Teams og sekundert f.eks. USB mot PC. Vi har demo-møterom flere steder i Norge. Vi har også muligheten til å vise deg en demonstrasjon i et videomøte. Kontakt oss i dag ved å bruke kontaktskjemaet nedenfor.

zoom Room

Det finnes også systemer som er dedikert og sertifisert for Zoom. Dette er på langt nær ikke så utbredt som Teams (her i Norge), men vi ser nå en økende trend og bruk. Vi har «Zoom Room» møtesystemer i våre demo-møterom, hvor du kan komme innom å få en skikkelig opplevelse av hvordan utstyret fungerer. Bruk kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg for å avtale tid. Systemene kan leveres som kombinasjonsløsninger, med integrert BYOD (Bring Your Own Device).

hvorfor velge oss

DIN EGEN LØSNINGSARKITEKT

-med markedsledende kompetanse og en unik glede for å lage den råeste løsningen for nettopp din bedrift

PROFESJONELL RÅDGIVNING

-basert på bedriftens behov og ny fremtidsrettet funksjonalitet, enten ved oppmøte eller i et videomøte

BEFARING PÅ DIN LOKASJON

-er erfaringsvis en svært god investering, slik at vi blir i stand til å treffe mer nøyaktig med et løsningsforslag og tilbud

MONTERING

-blir utført av våre sertifiserte og høyt utdannende serviceteknikere

OPPLÆRING

-er en viktig del av leveransen, slik at alle brukere føler seg trygge fra dag 1

SERVICE & SUPPORT

-er et av våre fokusområder, slik at du enkelt får tak i oss ved behov