videovegger OG LED-FLATER

I butikk, på møterommet, i resepsjonen, i taket, på gulvet, i vinduet, på flyplassen, i fellesområdet, på kundesenteret og kontrollrommet. Det er kun fantasien som setter begrensningene. Med vår erfaring og kompetanse, vet vi at vi vil få frem det levende uttrykket du er ute etter. Imponer og informer! Våre mange referansekunder og demo-rom er tilgjengelig på forespørsel. Vi leverer, monterer og drifter/vedlikeholder i hele Norge!

Videovegger

Dersom man har behov for å vise individuelt innhold fordelt på flere flater, trenger du en videovegg. Med en matrise, kan vi bl.a. lage et oppsett som gjør det mulig å «blåse opp» bilde fra en av skjermene, slik at innholdet vises på hele videoveggflaten (alle skjermene) – ved behov. Du kan f.eks. kombinere flere inn-kilder og skjermene kan være interaktive. Mulighetene er uendelige.

LED-flater

Bygg så høyt og bredt du vil. Ikke la deg begrense av skjermstørrelser og antall tommer, for å få frem ditt visuelle og levende uttrykk. Med en LED-flate, vil du skape en stopp-effekt og virkelig imponere dine kunder og samarbeidspartnere! LED-flater brukes ofte i resepsjoner, på scener, i fellesområder – og utendørs ifm arrangement etc. Vi har løsningen du er ute etter!

Interaktive flater

Skap imponerende og engasjerende møter og presentasjoner ved å gjøre møterommet interaktivt. Våre interaktive skjermer har Android operativsystem og er markedets mest allsidige – med bl.a. innebygget trådløs skjermdeling, hvor inntil 4 personer kan dele innhold samtidig – fra en hvilken som helst flate og operativsystem. Whiteboard-funksjonalitet er en selvfølge og enkelte skjermer leveres med innebygget kamera og mikrofon for videomøter. Skjermen kan også utstyret med innebygget PC (Windows 10 Pro). Vi har demoskjermer i bruk på våre møterom – og du kan når som helst kontakte oss for å avtale tid for demo/testing. Kontakt oss ved å benytte skjemaet under – eller ring nr 2141 6660.

HVORFOR VELGE OSS?

DIN EGEN LØSNINGSARKITEKT

-med markedsledende kompetanse og en unik glede for å lage den råeste løsningen for nettopp din bedrift

PROFESJONELL RÅDGIVNING

-basert på bedriftens behov og ny fremtidsrettet funksjonalitet, enten ved oppmøte eller i et videomøte

BEFARING PÅ DIN LOKASJON

-er erfaringsvis en svært god investering, slik at vi blir i stand til å treffe mer nøyaktig med et løsningsforslag og tilbud

MONTERING

-blir utført av våre sertifiserte og høyt utdannende serviceteknikere

OPPLÆRING

-er en viktig del av leveransen, slik at alle brukere føler seg trygge fra dag 1

SERVICE & SUPPORT

-er et av våre fokusområder, slik at du enkelt får tak i oss ved behov