videovegger og led-flater

Videovegger

Dersom man har behov for å vise individuelt innhold fordelt på flere flater, trenger du en videovegg. Med en matrise, kan vi bl.a. lage et oppsett som gjør det mulig å “blåse opp” bilde fra en av skjermene, slik at innholdet vises på hele videoveggflaten (alle skjermene) – ved behov. Du kan f.eks. kombinere flere inn-kilder og skjermene kan være interaktive. Mulighetene er uendelige.

LED-flater

Bygg så høyt og bredt du vil. Ikke la deg begrense av skjermstørrelser og antall tommer, for å få frem ditt visuelle og levende uttrykk. Med en LED-flate, vil du skape en stopp-effekt og virkelig imponere dine kunder og samarbeidspartnere! LED-flater brukes ofte i resepsjoner, på scener, i fellesområder – og utendørs ifm arrangement etc. Vi har løsningen du er ute etter!

Interaktive flater

Skap imponerende og engasjerende møter og presentasjoner ved å gjøre møterommet interaktivt. Våre interaktive skjermer har Android operativsystem og er markedets mest allsidige – med bl.a. innebygget trådløs skjermdeling, hvor inntil 4 personer kan dele innhold samtidig – fra en hvilken som helst flate og operativsystem. Whiteboard-funksjonalitet er en selvfølge og enkelte skjermer leveres med innebygget kamera og mikrofon for videomøter. Skjermen kan også utstyret med innebygget PC (Windows 10 Pro). Vi har demoskjermer i bruk på våre møterom – og du kan når som helst kontakte oss for å avtale tid for demo/testing. Kontakt oss ved å benytte skjemaet under – eller ring nr 2141 6660.

HVORFOR VELGE OSS?

DIN EGEN LØSNINGSARKITEKT

-med markedsledende kompetanse og en unik glede for å lage den råeste løsningen for nettopp din bedrift

PROFESJONELL RÅDGIVNING

-basert på bedriftens behov og ny fremtidsrettet funksjonalitet, enten ved oppmøte eller i et videomøte

BEFARING PÅ DIN LOKASJON

-er erfaringsvis en svært god investering, slik at vi blir i stand til å treffe mer nøyaktig med et løsningsforslag og tilbud

MONTERING

-blir utført av våre sertifiserte og høyt utdannende serviceteknikere

OPPLÆRING

-er en viktig del av leveransen, slik at alle brukere føler seg trygge fra dag 1

SERVICE & SUPPORT

-er et av våre fokusområder, slik at du enkelt får tak i oss ved behov