Å oppnå utrolig fordypning
Sømløse store skjermer med ultra-smal ramme

Den ultra-smale rammen skaper en visuelt imponerende digital vegg for effektivt å levere dynamisk innhold og fordype seerne. Den store skjermen den genererer er nok til å fange oppmerksomheten fra forbipasserende.

 

Å oppnå utrolig fordypning
Image Gap Reduksjon

VL7F-serien inkluderer en bildeforbedringsalgoritme som kan redusere bildeskillene mellom flislagte skjermer når du spiller av videoer. Objekter som befinner seg på rammen av grensen er justert for en sømløs seeropplevelse.

 

Neste generasjon videoveggskjermer er utformet med bransjens smaleste rammer og avanserte justeringsløsninger. Få fullt utbytte av skiltinformasjonen din med skjermer som har utrolig smal ramme. Sørg for at meldingene dine ikke blir mindre synlige på grunn av brede rammer. Smale rammer gir deg muligheten til å skape sømløse videoveggkonfigurasjoner i alle størrelser.

Den avanserte fargekalibreringen styrer luminansen til bakbelysningen, standardiserer gammakurven og kalibrerer gråtonen til skjermnettverket. Enten du har en imponerende videovegg, en slående mosaikkutforming, en menyoversikt eller et kontrollrom, kan hver skjerm justeres for å få de samme fargeverdiene. Dette valgfrie settet sørger for at du får konsekvente farger på alle skjermene i skjermnettverket.

Det at innholdet leveres kontinuerlig og feilfritt, er avgjørende for krevende kommersielle bruksområder. Selv om det er usannsynlig at innholdet svikter fullstendig, sørger FailOver for beskyttelse døgnet rundt med en nyskapende teknologi som spiller av sikkerhetskopiert innhold på skjermen hvis mediespilleren svikter. FailOver trer automatisk i kraft når hovedinngangssignalet svikter. Velg en tilkobling for hovedinngangssignal og en tilkobling for FailOver, så er du umiddelbart beskyttet.

Livlig og dynamisk bildekvalitet
Høyere synsvinkel

Store skjermer er vanligvis plassert høyere enn menneskets øyehøyde, noe som gjør ensartet bildekvalitet avgjørende for videovegger. Visningsvinkelen til VL7F-serien er høy nok til å vise levende farger på hele skjermen uten forvrengning.

Livlig og dynamisk bildekvalitet
Bredere synsvinkel

Det er velkjent at LG IPS-panelteknologi muliggjør bedre kontroll av flytende krystaller, som igjen gjør det mulig å se på skjermen fra praktisk talt alle vinkler. På grunn av dette fanger VL7F-serien oppmerksomheten til og fanger flere seere med naturtro farger, uavhengig av deres synsposisjon.

Brukervennlighet
Brukervennlig menystruktur

Menystrukturen er optimalisert for kommersiell bruk. Det forenkler tilnærmingsstrømmer og grupperer lignende funksjoner sammen, og bruker en mer intuitiv GUI for brukervennlighet. På denne måten kan brukere unngå å måtte prøve prøve-annenror når de utforsker ønsket funksjoner og administrerer skjermer.

Ønsker du tilbud på videovegg?