Alt-i-ett-design skaper enklere implementering

-Implementering er enklere enn noensinne. VC500 kan installeres på toppen av skjermen, passer sømløst på TV med tykkelse fra 1 mm til 77 mm, noe som gjør møterommet ditt rotfritt.

-Yealink VC500 er en slank, kompakt enhet med et integrert HD-kamera og en kodek. Bare en standard nettverkskabel kan koble TV-området og konferansebordet, noe som sparer mer tid og plass for bedre kommunikasjon.

UVC40 Alt - i - en USB videoplanke - BYOD

Alt-i-ett, Plug-and-Play

UVC40 har et høykvalitets AI-drevet kamera, mikrofonarrayer og høyttaler, som alle er integrert i en enkelt enhet for å skape et elegant strømlinjeformet endepunkt for lyd- og videomøte, og kombinerer en svært kompakt design med rik kameraytelse. Takket være USB plug-and-play-funksjonalitet, innebygd Wi-Fi-modul og bred anvendelighet med vanlige videokonferanseplattformer, er denne elegante enheten enkel å bruke og fleksibel nok til arbeid, hjem eller skole.

Kom i gang med UVC40 - BYOD

Bare monter enheten under en møteromsskjerm, på en vegg eller bordplate, og koble den til PC-en din og gjør deg klar til møtet. Enheten kan fjernstyres av Yealink Device Management Platform ved å slå på Wi-Fi.