You are currently viewing Bestill verdens raskeste mobilnett hos oss!
modern city skyline and wireless communication network, smart city, internet of things, information communication technology, abstract image visual

Bestill verdens raskeste mobilnett hos oss!

Av Jan Slåtto-Jensen
Daglig leder, KontorTeknologi AS

Bestill verdens raskeste mobilnett hos oss!

Som stolt forhandler av Phonect, leverer vi verdens raskeste mobilnett til våre kunder. Tallene fra hastighetsappen «Speedtest by Ookla» er krystallklare og er basert på målinger i hele andre kvartal 2018. Resultat – Telenor har det raskeste mobilnettet, i verden! Phonect har en unik avtale med Telenor, som gjør at Phonect sine kunder får samme prioritet i Telenor-nettet – som Telenor sine egne kunder. Dette gjelder dekning/dekningskvalitet, framkommelighet og all  annen form for teknisk nettkvalitet eller prioritet.

phonect    

Ærlige tall og målinger

I perioden ble det gjort ca 125.000 hastighetsmålinger i Norge. Målingene blir gjort av Telenor-kundene selv, på den lokasjon de befinner seg på og med det utstyret/mobiltelefonen de til daglig bruker. Derfor blir tallene og målingene 100% ærlige og gir med andre ord et så godt bilde som overhodet mulig, når det gjelder dekning/hastighet. Ookla regner ut snittet på alle målingene og sammenligner dette mot alle andre mobiloperatører – i hele verden. Globalt er det gjort mange millioner målinger – i nesten hvert eneste land. Doug Suttles (administrerende direktør i Ookla), sier dette om resultatet: «Når man tenker på antall mobilnett som eksisterer på ulike kontinenter, ikke minst nettverkene spredd over hele planeten, er det en svimlende prestasjon å bygge verdens raskeste mobilnett. Telenor Norge har satt standarden andre teleoperatører bør strebe etter».

Hardt arbeid over mange år

Norge er et langstrakt land med mange høye fjell og lange fjorder. Terrenget vårt gjør det ekstra utfordrende å tilby god mobildekning i alle kriker og kroker av landet. I over 25 år har Telenor jobbet hardt for å tilby kundene det de får i dag. Vi er bortskjemte på mange områder i Norge – og mobildekning er noe alle bare forventer skal være på topp, uansett hvor vi befinner oss. Vi glemmer den tiden vi alle hadde Edge-dekning og bare måtte finne oss i å vente noen minutter før en nettside var ferdig nedlastet til mobiltelefonen. Vi lever i en tid hvor mobiltelefonen brukes til alt. Musikk, videosamtaler, filmer/TV, store dokumenter/epost osv. Mobiltelefonen tilnærmer seg bruken av en PC, noe som krever ekstremt mye av mobilnetthastigheten og dekning.

Bedriftskunder

Telefoniløsning, netthastighet, stabilitet og dekning – har blitt bedriftskritisk. Har man en dårlig telefoniløsning og oppsett, lav netthastighet, ustabilitet og dårlig dekning – sliter man, som raskt kan måles på tap i effektivitet, tap i omsetning, tap av kunder osv. Derfor mener vi det er viktig å velge en mobiloperatør som fokuserer ene og alene på bedriftsløsninger, slik som Phonect gjør. Phonect er den operatøren som tilbyr de mest avanserte og funksjonsrike bedriftsløsningene i markedet. Sammen med Telenor-dekning og verdens raskeste mobilnett – blir kombinasjonen uslåelig!

Vil du og din bedrift vite mer om våre løsninger?

Hos oss får du både de smarte mobilabonnementene og tjenestene til Phonect – samt utstyret du trenger. Mobiltelefoner, headset, møteromsløsninger og annet lyd/kommunikasjonsutstyr. Velger du oss, trenger du ikke gå til flere forskjellige leverandører. Vi leverer pakkeløsninger, hvor alt er gjennomtenkt og tilrettelagt din bedrifts behov. Snakk med en av våre dyktige rådgivere idag!

Kontakt meg