Arbeidsmetodikk

Planlegg, prioriter og få stålkontroll på alle oppgaver

Når jeg spør ledere og andre kunnskapsarbeidere om hva som stresser dem svarer de maktesløshet i forhold til den voldsomme informasjonsflommen som strømmer mot oss og som vi må ta stilling til. Videre et stadig større tempo og krav til økte prestasjoner, avbrytelser i arbeidet og å balansere jobb og familie. Den nye digitale arbeidshverdagen krever i stor grad at man kan, og må, styre sin egen arbeidstid og kontinuerlig gjøre de rette prioriteringene for å levere på forventninger på jobben og hjemme. Dette gir høy fleksibilitet for arbeidstakere som i stor grad kan velge hvor og når man vil arbeide, men skaper også utfordringer for mange.

Les mer »
Headset

Slik holder du lenger liv i bedriftens headset

Etter å solgt headset til bedrifter i Norge/Skandinavia siden starten på 2000-tallet – har jeg lagt merke til at mange bedrifter har en «bruk, kast og kjøp nytt»-holdning, når det gjelder headset. Dette er vel og bra for omsetningen til oss som lever av å selge headset – men om vi tenker på miljø og bedriftenes ressursbruk, er det mindre bra. Her får du noen forslag til hva du og din bedrift kan gjøre med dette.

Les mer »
Møterom

Det optimale trådløse møterommet

Trådløs teknologi på møterommet har eksistert i mange år allerede, men hvorfor sverger fortsatt svært mange bedrifter til den gode gamle HDMI-kabelen? Har vi endelig kommet dit at vi kan velge trådløst – uten å være bekymret for stabilitet og kvalitet?

Her kan du lese om hvordan du oppnår markedets mest imponerende og fullstendige trådløse møterom.

Les mer »
Headset

Hvor mange gamle headset har DU liggende i skuffen?

headsetbransjen i over 20 år – har jeg bl.a. fått med meg en fantastisk utvikling, spesielt ift de trådløse teknologiene Bluetooth og DECT. Batteriteknologien har også utviklet seg enormt på de 20 siste årene. Jeg tipper du vil kjenne deg igjen, dersom du leser videre og har vært yrkesaktiv i mer enn 15-20 år:)

Les mer »
Kundereiser

Kundereiser: Marcusbil AS

Da eier og gründer Marcus Inberg startet å selge biler, for ca 15 år siden, var han ute etter et godt headset. Han satt ofte og lenge i telefonsamtaler med kunder. Tilfeldigvis tok han kontakt med vår daglig leder Jan Slåtto-Jensen – og det ble starten på en meget hyggelig og vedvarende lang kundereise. Her kan du lese hvordan Marcusbil AS opplever å være kunde hos oss!

Les mer »