Digital Signage

Vi hjelper deg å oppnå suksess med “Digital Signage”

Digital Signage er en kraftig og effektiv løsning som hjelper bedrifter med å formidle sin merkevare, promotere produkter og tjenester, og engasjere både kunder og medarbeidere på en unik og engasjerende måte. Hos Mobit Asker & Bærum, Furuset og Romerike – er vi dedikert til å hjelpe våre kunder med å oppnå suksess med digital signage ved å tilby skreddersydde og innovative løsninger.

Les mer »
Innkjøp

Derfor bør du handle av en lokal leverandør, i stedet for typiske nettbutikker

Å handle fra lokale leverandører i stedet for å handle i nettbutikker, har en stor betydning for både samfunnet og økonomien. Det er viktig å støtte lokale bedrifter, da de spiller en avgjørende rolle i å opprettholde et levende og bærekraftig samfunn. Her er noen grunner til hvorfor vi i Mobit Asker & Bærum, Furuset og Romerike – mener det er viktig å handle fra lokale leverandører.

Les mer »
Totalleverandør

Topp 4 gode grunner til hvorfor bedrifter i Asker, Bærum, Oslo og Romerike bør velge oss som samarbeidspartner og totalleverandør i 2024

I dagens moderne forretningsverden er det avgjørende for bedrifter å ha pålitelige og effektive tjenester innen telefoni, møterom, IT-drift og support. Mobit er en landsdekkende, ledende samarbeidspartner og leverandør som hjelper bedrifter i bl.a. Asker, Bærum, Oslo og Romerike med å oppnå suksess og teknologitrygghet. Her er de topp fire grunnene til hvorfor bedrifter i disse områdene bør velge oss:

Les mer »
Microsoft Copilot

Er du villig til å investere 1 million for å få Microsoft Copilot?

1. november ble Copilot for Microsoft 365 lansert for store organisasjoner. Mange ble nok litt overrasket fordi vi har fått inntrykk fra presse og i mye av informasjonen vi leser på nett at Copilot har vært tilgjengelig i flere måneder. Den har riktignok vært tilgjengelig for noen kunder, utvalgt av Microsoft til å prøve ut mulighetene. Har du råd, og vil det lønne seg?

Les mer »
TIPS OG TRIKS

Hva er Teams møtenotater – og bør vi bruke den funksjonen?

Jeg har nylig fått et par spørsmål om Teams møtenotater som noen oppdaget da de deltok i et Teams-møte. Hva er det egentlig, og er de noe vi bør ta i bruk? Svaret er at det kommer an på møtet. Denne muligheten kan være praktisk for et enkeltmøte der vi ønsker å gjøre felles notater og noen oppfølgingspunkter. Du kan også legge inn agenda her før møtet. Men denne muligheten kan ikke brukes for møteserier, og møter knyttet til en kanal vi bruker for samarbeid i en arbeidsprosess eller et prosjekt.

Les mer »