You are currently viewing Den enkle veien til profesjonell digital kommunikasjon

Den enkle veien til profesjonell digital kommunikasjon

Skrevet av: Jan Slåtto-Jensen
(Løsningsarkitekt, Mobit Asker & Bærum, Mobit Furuset og Mobit Romerike)

Jan Slåtto-Jensen

For noen år tilbake, var det kun spesifikke bransjer som brukte “Digital Signage”. Nå ser vi i stor grad at også bedrifter, store og små – velger å modernisere, samt etablere profesjonell digital kommunikasjon, med utbredt bruk av det vi på norsk omtaler som “info-skjermer” eller “digital skilting”.

Mobit er autorisert partner av Databeat

Vi valgte Databeat, etter å ha testet “samtlige” andre løsninger på markedet. Databeat er et norskt selskap, lokalisert på Ryen/Oslo. I tillegg til at løsningene og programvaren er kortreist, er de utvilsomt også markedsledende. Ingen andre løsninger vi har testet – er så enkel å bruke, administrere og anbefale! Å ha all teknisk kompetanse umiddelbart tilgjengelig – i Oslo, kommer både oss og våre kunder til gode. 

Kort informasjonsfilm – DatabeatOMNI

Hva er DatabeatOMNI?

DatabeatOMNI er en programvare for skjermpublisering som brukes av tusenvis av virksomheter i en rekke ulike industrier.

Databeat har gjort skjermpublisering tilgjengelig for alle typer bedrifter, uavhengig av størrelse eller budsjett. DatabeatOMNI brukes i stor grad til internkommunikasjon, reklame og informasjonsdeling.

Programvaren er kostnadseffektiv og enkel å bruke. Med få tastetrykk kan du enkelt fortelle din historie.


Noen av de mest brukte widgets

DatabeatOMNI har over 20 widgets som du kan bruke for å vise innhold fra din nettside, Power BI, Facebook, VGTV, NRK, Entur, Været, Youtube og mye mer

Et typisk hovedbilde

Med den integrerte “ScreenDesigner” er det kun kreativiteten som setter stopp for hva og hvordan du vil det skal se ut. Her er noen eksempler på typiske hovedbilder som viser flere av de fantastiske widgetsene.

Hvorfor bør du velge “DatabeatOMNI”?

Gründer og daglig leder Øyvind Andhøy forklarer:

Øyvind Andhøy

Vi tror på innovasjon, enkelhet og åpenhet. Vi sparer hverandre for tid og kostnader ved stadig å gjøre det enklere å prøve, kjøpe, komme i gang og bruke. Våre løsninger skal være ledende på enkelhet, slik at brukerne får mer tid til andre ting. Derfor investerer vi betydelig i prosesser, rutiner og teknologi som gjør det rimeligere å anskaffe, komme igang og bruke.

Vi inviterer alle som vurdere å anskaffe løsning for skjermpublisering til å prøve oss kostnadsfritt i eget tempo. En enkel registrering er alt som skal til for full tilgang til alle funksjoner, ingen kredittkort registrering, kjøpsforpliktelse eller tidspress. Gjennom Databeat Academy tilbyr vi gratis opplæring; faste webinarer, videoer og tilgang til kunnskapsdatabasen.


Våre kunder trenger ikke PC for å spille av innhold på skjerm. Vår programvare støtter SmartTV-teknologi fra Samsung, LG og Philips. På den måten blir publisert innhold distribuert og spilt av automatisk uten USB-stick eller en kostbar ekstern spiller. Skjermene krever kun internett-tilgang og strøm og kan levers ferdig konfigurert med vår programvare klar til montering, tilkobling og avspilling på få minutter.

Enkelhet skal ikke gå ut over fleksibilitet, dynamikk og skalerbarhet. Programvaren er svært fleksibel, og vi leverer en rekke ferdige og integrerte tilpasninger som man ellers betaler ekstra for.

Databeat – Difficult Made Simple!

Vil du vite mer om Databeat eller teste løsningen – helt kostnadsfritt?

Vi i Mobit Asker & Bærum, Furuset og Romerike har stor kompetanse på DatabeatOMNI som vi leverer til fornøyde SMB-bedrifter og konsern. Ring oss på nr 67102090 eller bruk kontaktskjemaet under.

Vi gleder oss til å høre fra deg!