You are currently viewing Ha videomøter – uten å sette krav til deltakere og utstyr

Ha videomøter – uten å sette krav til deltakere og utstyr

Av Jan Slåtto-Jensen
Daglig leder, KontorTeknologi AS

Vi ser en sterk og økende fokus på videomøter i disse dager. Økte avgifter i bomringen, køer og «bortkastet reisetid» har nok mye med det å gjøre. Arbeidsgivere har blitt mer åpne for hjemmekontor, uten at det skal gå på bekostning av intern/ekstern-kommunikasjon og produktivitet.

Jeg vil tippe at du en eller flere ganger har blitt innkalt til et videomøte, hvor du har fått i oppgave å ringe inn til en IP- eller emailadresse. Sjansen er også stor for at du har fått en kalenderinvitasjon til et «Skype for Business» møte. Utfordringen oppstår dersom du ikke benytter samme type utstyr eller plattform, som den personen/bedriften du får innkallelse fra. 5min før møtet skal starte, blir det stress – fordi man ikke vet hvordan man skal få løst utfordringen. Før du vet ordet av det har møtet startet og du ble fraværende. Flaut..

Altfor ofte hører jeg om videomøter som aldri ble noe av, fordi man ikke fikk til å koble videosystemene/plattformene sammen. Videomøtet ble kanskje omgjort til et traust telefonmøte. Kraften i din presentasjon forsvant – og du følte at resultatet ikke ble det samme, sammenlignet med et videomøte. Ville det ikke vært flott om det fantes en løsning på alt dette? En løsning som gjør det mulig å delta i videomøter, uten krav til utstyr eller plattformer?

KontorTeknologi AS er veldig stolte over å kunne tilby et «virtuelt møterom» som kan benyttes 100% uavhengig utstyr.

Med vår tjeneste, kan du invitere hvem som helst til å delta i et videomøte. Det spiller ingen rolle om folk deltar fra sin «Skype for Business» klient, eller sitt profesjonelle videosystem (Tandberg/Cisco, Polycom, LifeSize osv). Deltakere kan også være med fra sin PC/Mac (nettleser), mobiltelefon, nettbrett eller fasttelefon.

Se mer info her

Deles det et dokument eller presentasjon under møtet, ser alle dette – uansett hvilken plattform man ringer inn fra (bortsett fra fasttelefon, selvsagt😉).

Når du skal invitere til et videomøte – sender du ut en klikkbar link. Den du sender til, klikker på linken og møtet er i gang. Enklere kan det ikke bli!

Inntil 30stk deltakere/lokasjoner kan delta i samme møte. Det er ingen minuttpriser eller variable kostnader. Kun et fast og lavt månedsbeløp. Gjør opptak eller stream møtet til «Facebook Live Events» eller «Youtube». Inkludert i prisen tilbyr vi norsktalende support, som mer enn gjerne hjelper til dersom man skulle trenge litt veiledning.

Høres dette interessant ut? Kontakt oss, så er dere i gang!
Vi tilbyr en kostnadsfri testperiode på 14 dager!  Bruk løsningen så mye du orker, helt uforpliktende og uten kostnader.

Om du ikke trenger å teste – kan du bestille tjenesten her

Videomøter skal være ENKELT – er vår filosofi.

-Godt møte-