You are currently viewing Interaktiv veiledning hjelper deg å velge riktig videoløsning til møterommet

Interaktiv veiledning hjelper deg å velge riktig videoløsning til møterommet

Skrevet av Jan Slåtto-Jensen
Epost: jan.slatto@mobit.no

Jan Slåtto-Jensen
Løsningsarkitekt – Mobit

Vi kommer stadig i kontakt med bedrifter, som har kjøpt løsninger for videomøter de IKKE ble fornøyd med. Det blir ofte bestilt noe i en “typisk nettbutikk” (uten profesjonell veiledning) og man satser på at det kommer til å dekke alle behov og forventinger.

Se den geniale og interaktive veiledningen litt lenger ned på denne siden.

Ikke kast bort penger på impulsive kjøp i typiske nettbutikker

Mange av oss skal absolutt handle der det er billigst. Det brukes dyrbar tid på å søke etter produkter og løsninger på Google og ikke minst etter den nettbutikken der det er mulig å spare noen 100-lapper. Er dette den smarteste måten å gjøre innkjøp på? Jeg tør påstå at bedrifter brenner opp enormt store summer på slike prosesser og innkjøp..

KontorTeknologi AS har medarbeidere med over 20 års bransjeerfaring, som er sertifisert på de løsninger vi selger. Etter å ha lyttet til våre kunders behov, forventninger og ønsker – gir vi profesjonell rådgivning. Dette fører alltid til at kunden velger korrekt type utstyr, som de blir fornøyd med og som ikke minst, blir brukt. Ja, vi er kanskje “noen 100-lapper dyrere” enn de typiske nettbutikkene, men det er jo helt naturlig. Får du profesjonell rådgivning, montering, opplæring, personlig oppfølging og “god gammeldags kundeservice” – når du handler i en av de typiske nettbutikkene?

Ikke kast bort penger på kostbare “over-kill” løsninger

Det er ikke uvanlig at vi hører om bedrifter som har betalt både 50 og 100-tusen kroner for utstyr til et ganske “vanlig” møterom og størrelse. Vi ser fremdeles at det selges en del proprietære løsninger (det vi kaller dedikerte videosystemer) – så låser bruken til feks kun “Teams” eller “Zoom”. Flere produsenter og mange av våre konkurrenter, forsøker stadig å skape et inntrykk av at denne type utstyr SKAL være ekstremt kostbart. Om du ikke er villig til å betale høy pris – får du dårlig kvalitet. DETTE ER FEIL!

KontorTeknologi AS har valgt å tenke annerledes og samtidig opptre mer redelig ovenfor markedet og våre kunder. Vi mener bestemt at profesjonelt kvalitetsutstyr til møterommet ikke trenger å koste skjorta! Videre råder vi våre kunder til å kjøpe universalt utstyr (BYOD). Da låser man ikke bruken til kun en eller få plattformer – men kan bruke utstyret til absolutt alt. Dette er ofte et krav vi ser brukere stiller til et “moderne møterom”. Sagt på en annen måte, så ønsker ikke brukere å møte utstyr som setter begrensninger. De vil koble til sin PC eller Mac og bruke den plattformen DE ønsker, eller har blitt innkalt i møte til.

Profesjonell interaktiv veiledning

Vi er autorisert forhandler av Konftel, som tilbyr markedsledende lyd- og videoutstyr til møterommet. Konftel har nettopp lansert en interaktiv guide, som gjør det enklere å se/velge det utstyret som blir en perfekt match til bedriften og dens brukere.

Om du ønsker å øke nivået på veiledningen ytterligere, kan du booke deg inn i min kalender ved å klikke her. Da vil jeg, i sammen med deg, gå igjennom den interaktive veiledningen og vise deg utstyret som passer best til din bedrifts møterom og behov.

Klikk på bildet under for å starte den interaktive veiledningen.

Klikk på bildet for å starte den interaktive veiledningen

Kjøp Konftel av oss – i dag!

Vi opplever stor suksess med Konftel og har mange fornøyde bedriftskunder i hele Norge. Den store og tydelige forskjellen på Konftel, sammenlignet med andre løsninger, er lydkvaliteten og brukervennligheten. Med Konftel, får du mikrofon og høyttaler på møtebordet – i nærheten av der menneskene sitter. Dette skaper utvilsomt markedets beste lydkvalitet – som Konftel i flere 10-år har vært verdenskjent for. Kameraet som medfølger, er av ypperste kvalitet. Jeg bruker Konftel i alle videomøter jeg er i – og får ofte skryt av både bilde- og lydkvaliteten. Dette hører jeg også våre kunder si, at de opplever å få skryt av sine kunder og samarbeidspartnere de har videomøter med.

Med Konftels medfølgende OCC-hub, får du et genialt “1-kabel system”. Når du skal bruke utstyret, kobler du kun til 1stk USB-kabel (i PC eller Mac). Via denne ene USB-kabelen, kobler du til skjerm, mikrofon, høyttaler og kamera. Enklere blir det ikke! Tiden med HDMI og adaptere er forbi.. Om du absolutt ønsker, kan du skille ut HDMI-signalet – men da må bruker koble til 2stk kabler ved bruk (1stk USB og 1stk HDMI/adapter).

Her ser du de løsningene vi selger mest av. Kontakt oss for mer informasjon, eller kom gjerne innom våre demo-møterom for å teste og oppleve løsningene i et videomøte.