You are currently viewing Kundereiser: Marcusbil AS

Kundereiser: Marcusbil AS

Det hele startet med et headset til noen hundrelapper

Marcus Inberg, Daglig leder
Marcusbil AS

Da eier og gründer Marcus Inberg startet å selge biler, for ca 15 år siden, var han ute etter et godt headset. Han satt ofte og lenge i telefonsamtaler med kunder. Tilfeldigvis tok han kontakt med vår daglig leder Jan Slåtto-Jensen – og det ble starten på en meget hyggelig og vedvarende lang kundereise.

“Jeg husker godt første gangen jeg kom i prat med Jan. Jeg reagerte umiddelbart på hans kunnskap og evne til føre en profesjonell kundesamtale. Han stilte de riktige spørsmålene og jeg endte opp med et headset jeg ble svært fornøyd med og brukte i lang lang tid”, forteller Marcus Inberg. “Når jeg skulle kjøpe et nytt headset, var det helt naturlig å ringe Jan igjen”, fortsetter Marcus.

Imponerende vekst

MarcusBil AS har på imponerende vis økt omsetningen fra noen 100-tusen kroner til fantastiske 360 millioner kroner. “Den største veksten er fra 2015, da omsetningen var i underkant av 40 millioner – som på de neste 5 år økte til 360 millioner kroner”, forklarer Marcus. Fra å være kun seg selv som ansatt, har han skapt en arbeidsplass som nå huser 14 svært dyktige medarbeidere – med avdeling i Asker og Arendal. MarcusBil AS går for å være den største aktøren i markedet, som selger flest brukte EL-biler.

“For oss, er det svært viktig å ha leverandører vi kan stole på og som er i stand til å umiddelbart hjelpe oss, når vi trenger det. Her er Jan Slåtto-Jensen helt enestående”, sier Marcus Inberg.

Fra headset – til PCer, skjermer, printere og mobiltelefoner

Fra å kun levere et par headset pr år – har MarcusBil AS etter hvert valgt å kjøpe PCer, skjermer, webkameraer, mobiltelefoner osv fra Mobit Asker & Bærum.

“I stedet for å bruke dyrbar tid på å lete meg frem til produkter og tjenester vi selv ikke kan noe særlig om, er det ubeskrivelig godt å ha en leverandør som alltid har oversikten i dette markedet. Når jeg gir Jan Slåtto-Jensen denne oppgaven, vet jeg at han er i stand til å finne akkurat den varen eller tjenesten – som dekker våre behov og ønsker, på beste mulig måte – og han gjør det alltid med et smil og en herlig innstilling”, forklarer Marcus.

Leveranse av ny telefoniløsning

For noen år tilbake, designet Jan ny telefoniløsning for MarcusBil AS. Løsningen er daglig i bruk, den dag i dag.

“Når man driver med bilsalg, er det viktig å ha løsninger som gjør at kundene lett kommer i kontakt med oss. Vi må alltid være tilgjengelig og ha stødige løsninger, som alltid fungerer. Om ikke, taper vi store penger” forklarer Marcus videre.

“Det er veldig gøy for oss å kunne levere og vedlikeholde en så fremtidsrettet telefoniløsning som den vi har levert til MarcusBil AS”, forklarer Jan Slåtto-Jensen (Løsningsarkitekt hos Mobit Asker & Bærum, Mobit Furuset og Mobit Romerike). “Med smart oppsett og unike integrasjoner, mobilt sentralbord, tidsstyringer, velkomstmeldinger, ringegrupper, callback, rapportering, integrasjoner og mye mer – er vi sikker på at MarcusBil har markedets aller beste løsning”, fortsetter Jan Slåtto-Jensen.

Jan Slåtto-Jensen
Løsningsarkitekt – Mobit

Denne kundereisen er ganske typisk for KontorTeknologi AS. Ettersom daglig leder Jan Slåtto-Jensen har vært i bransjen i over 20 år – har han opparbeidet seg et stort nettverk og etter hvert levert varer og tjenester til et par 10-talls tusen bedrifter i Norge.

Respekt for kunden – uansett størrelse

“En skal ha stor respekt for alle sine kunder – og aldri kimse av størrelsen på bedriften”, sier Jan Slåtto-Jensen. “Plutselig er bedriften kjøpt opp, eller vokst seg betydelig større” – og det siste er MarcusBil et svært godt eksempel på. “Bedrifter med kun et par ansatte – er vi veldig interessert i å komme i kontakt med. Vi gir dem akkurat den samme oppmerksomheten, som vi gir til våre store kunder. Dette har jeg i alle år erfart de små bedriftene setter ekstremt stor pris på. De blir ganske enkelt våre ambassadører i markedet”, smiler Jan Slåtto-Jensen.

Marcus Inberg avslutter “Vi kan med ren glede og på det varmeste anbefale alle bedrifter å kontakte Jan Slåtto-Jensen og Mobit Asker & Bærum. Det kommer de aldri til å angre på”.