You are currently viewing Tilkoblingsproblemer på møterommet?

Tilkoblingsproblemer på møterommet?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Av Jan Slåtto-Jensen
Daglig leder, KontorTeknologi AS

Tilkoblingsproblemer på møterommet?

-vi har løsningene!

Vi har alle opplevd å knote på møterommet med kabler, adaptere og skjermdelingsutstyr som ikke fungerer. Dette skaper forsinkelser i møtene og ikke minst stor frustrasjon. I mange tilfeller kan det føre til at møter må utsettes, eller i beste fall flyttes til annet møterom. I aller verste fall, kan slikt føre til at ustyr og selve møterommet ikke blir brukt.

Er det ikke på tide å løse denne utfordringen, en gang for alle?

Vi tilbyr løsninger fra bl.a. KRAMER. Her kan du få forskjellige oppsett, tilpasset nettopp deres behov, som støtter kun trådløs skjermdeling – eller kombinasjon kabel + trådløst. Med KRAMER, vil du ikke lenger oppleve utfordringer og problemer på møterommet ifm kabler, adaptere og skjermdeling. Du kan være 100% trygg på at ting fungerer, på hvert eneste møte!

Effektiviteten på møterommet øker

Å kunne sette seg ned på møterommet og kun bruke et par sekunder på å dele PC-skjermen mot møteromsskjermene – gjør at møtene blir mer effektive. Du trenger ikke lenger å lete etter adaptere som stadig har en tendens til å forsvinne eller bli ødelagt. Effektiviteten og ikke minst bruken av møterommet øker. Frustrasjonen forsvinner og folk gruer seg ikke lenger for å bruke det verdifulle utstyret.

Kramer VIA

VIA serien til Kramer, gir deg brukervennlige presentasjons- og samarbeidsløsninger der flere på møtet kan koble seg opp trådløst og dele/vise innhold – helt uavhengig plattform eller mobil enhet. All overføring er sikker og kryptert.

[/vc_column_text][dt_products_carousel arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” ids=”4694, 5707, 5710″][/vc_column][/vc_row]

Kontakt meg