You are currently viewing Topp 4 gode grunner til hvorfor bedrifter i Asker, Bærum, Oslo og Romerike bør velge oss som samarbeidspartner og totalleverandør i 2024

Topp 4 gode grunner til hvorfor bedrifter i Asker, Bærum, Oslo og Romerike bør velge oss som samarbeidspartner og totalleverandør i 2024

Skrevet av: Jan Slåtto-Jensen
(Mobit Asker & Bærum)

I dagens moderne forretningsverden er det avgjørende for bedrifter å ha pålitelige og effektive tjenester innen telefoni, møterom, IT-drift og support. Mobit er en landsdekkende, ledende samarbeidspartner og leverandør som hjelper bedrifter i bl.a. Asker, Bærum, Oslo og Romerike med å oppnå suksess og teknologitrygghet. Her er de topp fire grunnene til hvorfor bedrifter i disse områdene bør velge oss:

Ring oss idag – nr 22 30 30 30

1. Pålitelig telefoni:

Vi tilbyr enestående telefontjenester som er skreddersydd for bedrifters behov. Enten det er behov for enkle mobilabonnement eller moderne bedriftsløsninger med bl.a. mobilt sentralbord og avanserte integrasjoner, kan vi levere pålitelige og effektive løsninger. Med våre telefontjenester får bedrifter høy kvalitet på samtaler, fleksible abonnementsplaner og tilgang til avanserte funksjoner – og ikke minst “god gammeldags kundeservice”. Mobit sikrer at bedrifter kan opprettholde profesjonell kommunikasjon med kunder og ansatte, og samtidig redusere kostnader.

2. Avanserte og brukervennlige møteromsløsninger:

Mobit Asker, Bærum, Furuset og Romerike tilbyr moderne, brukervennlige og teknologisk avanserte møteromsløsninger som forbedrer bedrifters møtekultur. Fra små møterom til store konferansesaler, kan vi tilpasse løsninger etter bedriftens behov. Våre møteromsløsninger inkluderer videokonferansetjenester, projektorer, interaktive skjermer, lydsystemer, bookingpaneler, styringssystemer, sensorteknikk og annet intelligent utstyr. Ved å bruke våre møteromsløsninger, kan bedrifter forbedre produktiviteten, samarbeidet og effektiviteten i møter – enten det er internt eller eksternt.

3. Pålitelig IT-drift:

Vi har omfattende erfaring innen IT-drift og er en pålitelig partner for bedrifters teknologiske behov. Fra nettverksløsninger til datasikkerhet og systemadministrasjon, kan vi sikre at bedrifter har en stabil og sikker IT-infrastruktur. Ved å outsource IT-driften til oss, kan bedriften spare tid og ressurser, samtidig som de får tilgang til ekspertise og nyeste teknologi. Laptops, skjermer, tastatur, mus, docking, headset, Microsoft-lisenser osv. I tillegg tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer til bedriftens spesifikke behov og budsjetter.

Ring oss idag 22 30 30 30 – så registrerer vi en konto for deg i vår nettbutikk

4. Profesjonell support:

Mobit Asker, Bærum, Furuset og Romerike er kjent for sin profesjonelle og dedikerte kundesupport. Bedrifter kan stole på at våre eksperter er tilgjengelige for å hjelpe med eventuelle spørsmål eller problemer som måtte oppstå. Kundesupporten er tilgjengelig både via telefon og e-post, i tillegg til vårt nettbaserte supportsystem som gjør det enkelt for bedrifter å få hjelp når de trenger det. Vår kundesupport som er myntet på “god gammeldags kundeservice” er kjent for sin raske respons og effektive problemløsning, noe som gir bedrifter trygghet og ro i sin teknologiske drift.

Planlegg 2024 sammen med oss!

Samlet sett er vi din ideelle samarbeidspartner og leverandør dersom din bedrift er lokalisert i #Asker, #Bærum, #Oslo og/eller #Romerike. Dra nytte av pålitelige telefontjenester, avanserte møteromsløsninger, pålitelig IT-drift og profesjonell support, ved å velge oss som din partner og leverandør. Da kan du og dine medarbeidere fokusere på kjernevirksomheten, samtidig som dere har tillit til at deres teknologiske behov blir ivaretatt på en pålitelig og effektiv måte.

Vi er meget optimistiske til 2024 og våre dyktige og kompetansesterke medarbeidere står klare til hjelpe deg og bedriften din på den mest imponernede måten.