Møterom

Av Jan Slåtto-Jensen
Daglig leder, KontorTeknologi AS

Interaktive touch-skjermer på møterommet

– gjør møter og kommunikasjon enklere og enda mer effektivt!

Etter å ha drevet i bransjen i mange år – har jeg fått med meg årene da en 32-tommer på møterommet var helt fantastisk stort og nå som 65-75 tommere er mest ettertraktet. Størrelsen har jevnt og trutt økt – men hvor ble det av interaktiviteten? I de senere år, har vi sett at touch-skjermen har inntatt bærbare PC – for å ikke nevne nettbrett. Hva hadde et nettbrett vært uten touch? Mange begynner nå å stille det samme spørsmålet om skjermen på møterommet, ettersom behovet endrer seg og vi blir mer og mer teknologikrevende. Hva hadde møterommet vært uten touch?

Store touch-skjermer har eksistert i flere år – men til priser som har gjort løsningen utilgjengelig for små og mellomstore bedrifter. Med priser på godt over kr 100.000,- for en skjerm, er det forståelig. Endelig har prisene endret seg – og vi ser stadig flere produsenter hiver seg på touch og interaktive skjermer.

Vi leverer supre touch-skjermer fra Sharp, med priser fra kun kr 29.750,– eks mva – eller kr 921,-/mnd i 36mnd* (leie/leasing). Se dette eksempelet

Ta også en titt på denne videoen, som viser hvorfor berøringsløsningene til Sharp en av de mest utviklede i markedet.

Sharps BIG PAD-serie spenner over 13 modeller som ivaretar bl.a. trådløs samhandling, videokonferanse og markedets mest utviklede berøringsteknologi. En rekke av modellene kan også bygges ut for å møte morgendagens krav til samhandling og produktutvikling ved hjelp av utbyggingspor.

Produktspennet går fra mindre møteromsskjermer på 40 tommer til imponerende 80 tommer som baserer seg på IR-teknologi eller kapasativ-teknologi (modellavhengig).

Et lite utvalg av funksjoner:

  • Penn & Papir følelse
  • Inntil 4 samtidige brukere
  • Medfølgende programmer for optimalisert bruk
  • Støtte for både iOS og Windows
  • 3 år på-stedet garanti ( kan utvides til 5 år )
  • Integrerte kamerafester for enkel videokonferanse installasjon
  • 70 og 80-utgavene finnes også i 4K

Enkelte modeller leveres også med eget trådløst aksesspunkt for trådløs tilkobling uavhengig av lokalt nett.

For spørsmål – bruk gjerne kontaktskjemaet under, så blir du kontaktet av en dyktig rådgiver.

Kontakt meg