Velg brukervennlige løsninger

Vi hjelper deg og bedriften din å velge riktig – spesialtilpasset etter bedriftens behov og ønsker. Vi befarer, leverer og monterer i hele Norge og tviholder på det vi kaller “god gammeldags kundeservice”. Vår fornøydhetsgaranti sikrer investeringen!

Start video

Videomøter

Å delta i et videomøte skal være enkelt, og vi gir deg råd om brukervennlige løsninger. Våre eksperter hjelper deg med å velge riktig utstyr for møterommet basert på bedriftens behov. Vi sørger for at du blir tydelig sett og hørt ved å anbefale anerkjente BYOD- og OCC-løsninger, som har vunnet priser, og med garanti for tilfredshet!

BYOD - Bring your own device

Gjør møtedeltakelse enkelt og tydelig med våre prisvinnende OCC-løsninger! Velg vår universale BYOC/BYOD-løsning for en problemfri opplevelse på PC, Mac, nettbrett og mobil. Våre anbefalte løsninger støtter alle plattformer som Microsoft Teams, Zoom, WebEx, Pexip, Google Meet med garantert tilfredshet!

Start video
Start video

Trådløs skjermdeling

Det skal være enkelt, både for kolleger og besøkende – å dele skjerm fra sin PC, Mac, nettbrett eller mobiltelefon. Med våre oppsett, tør vi påstå at hvem som helst klarer å dele sin skjerm, trådløst eller kablet, iløpet av sekunder – uten opplæring. Med det vi kaller “multi-deling”, kan flere personer dele sin skjerm mot møteromsskjemen samtidig. Dette skaper effektivitet og mer engasjerende møter. Vi har løsningen som dekker din bedrifts behov og ønsker!

Book din gratis konsultasjon!

Opplev skreddersydde møteromsløsninger som passer dine unike behov. Book din gratis konsultasjon med en av våre eksperter nå – klikk her for å avtale din tid.

Hvorfor velge oss?

DIN EGEN LØSNINGSARKITEKT

-med markedsledende kompetanse og en unik glede for å lage den råeste løsningen for nettopp din bedrift

PROFESJONELL RÅDGIVNING

-basert på bedriftens behov og ny fremtidsrettet funksjonalitet, enten ved oppmøte eller i et videomøte

BEFARING PÅ DIN LOKASJON

-er erfaringsvis en svært god investering, slik at vi blir i stand til å treffe mer nøyaktig med et løsningsforslag og tilbud

MONTERING

-blir utført av våre sertifiserte og høyt utdannende serviceteknikere

OPPLÆRING

-er en viktig del av leveransen, slik at alle brukere føler seg trygge fra dag 1

SERVICE & SUPPORT

-er et av våre fokusområder, slik at du umiddelbart får tak i oss ved behov