velg brukervennlige løsninger

Med over 20 års bransjeerfaring, har vi bygget en sterk kompetanse og forståelse av hva brukerne forventer av både teknologi og brukervennlighet i et møterom. Vi hjelper deg og bedriften din å velge riktig – spesialtilpasset etter bedriftens behov og ønsker. Vi befarer, leverer og monterer i hele Norge og tviholder på det vi kaller “god gammeldags kundeservice”. Vår fornøydhetsgaranti sikrer investeringen!

BYOD - Bring your own device

Det skal være enkelt å bli med i et videomøte – og vi vet at du vil bli sett og hørt krystallklart. Derfor anbefaler vi kjente og prisvinnende OCC-løsninger – med fornøydhetsgaranti! Du gjør bedriften din en stor tjeneste, dersom du velger en universal løsning (også kalt BYOC eller BYOD). Med det mener vi en løsning som kan brukes til alle PC’er og Mac’s (BYOC) samt nettbrett og mobiltelefoner (BYOD). Løsningene vi anbefaler, kan brukes mot en hvilken som helst plattform (Microsoft Teams, Zoom, WebEx, Pexip, Google Meet osv). 

trådløs skjermdeling

Det skal være enkelt, både for kolleger og besøkende – å dele skjerm fra sin PC, Mac, nettbrett eller mobiltelefon. Med våre oppsett, tør vi påstå at hvem som helst klarer å dele sin skjerm, trådløst eller kablet, iløpet av sekunder – uten opplæring. Med det vi kaller “multi-deling”, kan flere personer dele sin skjerm mot møteromsskjemen samtidig. Dette skaper effektivitet og mer engasjerende møter. Vi har løsningen som dekker din bedrifts behov og ønsker!

Hvorfor velge oss?

DIN EGEN LØSNINGSARKITEKT

-med markedsledende kompetanse og en unik glede for å lage den råeste løsningen for nettopp din bedrift

PROFESJONELL RÅDGIVNING

-basert på bedriftens behov og ny fremtidsrettet funksjonalitet, enten ved oppmøte eller i et videomøte

BEFARING PÅ DIN LOKASJON

-er erfaringsvis en svært god investering, slik at vi blir i stand til å treffe mer nøyaktig med et løsningsforslag og tilbud

MONTERING

-blir utført av våre sertifiserte og høyt utdannende serviceteknikere

OPPLÆRING

-er en viktig del av leveransen, slik at alle brukere føler seg trygge fra dag 1

SERVICE & SUPPORT

-er et av våre fokusområder, slik at du umiddelbart får tak i oss ved behov