You are currently viewing Vi hjelper deg å oppnå suksess med “Digital Signage”

Vi hjelper deg å oppnå suksess med “Digital Signage”

Skrevet av: Jan Slåtto-Jensen
(Mobit Asker & Bærum)

Digital Signage er en kraftig og effektiv løsning som hjelper bedrifter med å formidle sin merkevare, promotere produkter og tjenester, og engasjere både kunder og medarbeidere på en unik og engasjerende måte. Hos Mobit Asker & Bærum, Furuset og Romerike – er vi dedikert til å hjelpe våre kunder med å oppnå suksess med digital signage ved å tilby skreddersydde og innovative løsninger.

Målbare kampanjer og resultater

Vårt team av eksperter innen digital signage er lidenskapelig opptatt av å skape imponerende visuelle opplevelser som fanger oppmerksomheten til målgruppen. Vi forstår viktigheten av å skape et sterkt førsteinntrykk, og derfor jobber vi tett med våre kunder for å utvikle skreddersydde innholdsløsninger som skiller seg ut.

En av våre styrker er vår evne til å integrere den nyeste teknologien. Vi tilbyr en rekke interaktive funksjoner som berøringskjermer og bevegelsessensorer for å skape en engasjerende opplevelse for kundene. Vi tar også i bruk dataanalyse for å måle effektiviteten av kampanjene og gjøre nødvendige justeringer for å oppnå best mulig resultat.

Mobit Asker & Bærum, Furuset og Romerike tar også ansvar for hele prosessen, fra planlegging og design til implementering og vedlikehold. Vi har et dedikert team som tar seg av alt fra innholdskreativitet og grafisk design til skjerminstallasjon og teknisk støtte. Dette sikrer at våre kunder kan fokusere på sin kjernevirksomhet, mens vi tar oss av den tekniske siden av digital signage.

Hva er forskjellen på en “infoskjerm” og “digital signage”?

En infoskjerm er, etter vår mening, en forenklet versjon av digital signage – som passer godt for typiske venteværelser, kantiner og internkommunikasjon. Den har begrensede funksjoner og er vanligvis brukt til å vise statisk informasjon. Infoskjermen er ofte en enkel skjerm som viser informasjon på en kontinuerlig spilleliste. Den har begrenset interaktivitet og integrasjonsmuligheter.

Digital signage en mer avansert form for infoskjerm som gir mulighet for mer kreativitet og funksjonalitet. Digital signage gir deg muligheten til å skape engasjerende og dynamisk innhold som kan tilpasses ulike målgrupper og situasjoner. Med digital signage er det kun fantasien som sier stopp for hva som er mulig å oppnå.

En av de viktigste forskjellene mellom infoskjerm og digital signage er muligheten for integrasjoner. Digital signage gir deg muligheten til å integrere med andre systemer og databaser, slik at du kan vise sanntidsdata, for eksempel fra sosiale medier, ERP og lagerbeholdning. Dette gir en mer dynamisk og oppdatert opplevelse for publikum.

En annen viktig forskjell er interaktivitet. Digital signage gir deg muligheten til å skape interaktive opplevelser ved å legge til berøringsskjermer eller bevegelsessensorer. Dette gjør det mulig for publikum å samhandle med innholdet ved å velge alternativer, spille spill eller få tilgang til enda mer informasjon. Interaktiviteten gir en mer engasjerende opplevelse og kan bidra til å forbedre kundens opplevelse og merkevareinteraksjon.

Kontakt oss idag – så hjelper vi deg!

Vår suksess kan måles gjennom våre fornøyde kunder og de positive resultatene de oppnår – med vår hjelp. Vi har hjulpet bedrifter i ulike bransjer med å øke salget, forbedre merkevarebevisstheten og engasjere både kunder og medarbeidere, på en mer effektiv måte. Vi er stolte av å kunne bidra til suksessen til våre kunder og ser frem til å fortsette og være en pålitelig partner innen digital signage i våre regioner.

Hvis du ønsker å oppnå suksess med digital signage, bør du ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og finne den beste løsningen for din bedrift.