DIGITAL SKILTING

Skjermløsninger til din bedrift

Våre sertifiserte løsningsarkitekter, hjelper deg med å finne de optimale skjermene – ref bedriftens behov og ønsker. Skjermene kan leveres med innebygde medieplayer, som kan fjernstyres – fra en hvilken som helst lokasjon, via skytjeneste. Med våre løsninger får du raskt kontroll på alle skjermer og kan bl.a. samkjøre informasjon på bedriftens ulike lokasjoner. Enkelte modeller støtter 24/7 bruk, som vil si at de alltid er aktive – hele døgnet, hele året. Skjermene har tidsstyring og en lang rekke imponerende muligheter.

signage

Flere bedrifter står overfor voksende kommunikasjonsutfordringer. Informasjonsmengden øker, og man når flere mennesker. Databeat Signage løser disse utfordringene enkelt og kostnadseffektivt.

Publiser innhold på skjerm for å nå ønsket målgruppe. Det kan være alt fra KPIer og reklame til interninfo og nyheter. Med Databeat Signage kan du enkelt publisere innhold på én eller flere infoskjermer med få tastetrykk.

brukervennlige skytjenester

Å stadig ha oppdatert informasjon og et profesjonelt layout har aldri vært enklere. Med en brukervennlig skytjeneste, har du full kontroll på hver enkelt skjerm, uansett hvor den befinner seg. Du kan lage ditt eget oppsett, eller benytte ferdige maler. Kontakt oss for å se eksempler og dersom du ønsker en demo-konto for å teste.

Start video

Møteromsutfordringen!

“Er det lille møterommet tilgjengelig? Vi må gå gjennom markedsplanen for 2023.” Mange selskaper har en avansert intern ressursbooking, inkludert møterom.

Misforståelser oppstår når kolleger tror de har sikret rommet, men det viser seg at møterommet allerede er i bruk. Med Databeat Doorsign eliminerer du dette problemet – full kontroll over møterommene er bare et tastetrykk unna!

Book din gratis konsultasjon!

Opplev skreddersydde møteromsløsninger som passer dine unike behov. Book din gratis konsultasjon med en av våre eksperter nå – klikk her for å avtale din tid.

Hvorfor velge oss?

DIN EGEN LØSNINGSARKITEKT

-med markedsledende kompetanse og en unik glede for å lage den råeste løsningen for nettopp din bedrift

PROFESJONELL RÅDGIVNING

-basert på bedriftens behov og ny fremtidsrettet funksjonalitet, enten ved oppmøte eller i et videomøte

BEFARING PÅ DIN LOKASJON

-er erfaringsvis en svært god investering, slik at vi blir i stand til å treffe mer nøyaktig med et løsningsforslag og tilbud

MONTERING

-blir utført av våre sertifiserte og høyt utdannende serviceteknikere

OPPLÆRING

-er en viktig del av leveransen, slik at alle brukere føler seg trygge fra dag 1

SERVICE & SUPPORT

-er et av våre fokusområder, slik at du umiddelbart får tak i oss ved behov