DIGITAL SKILTING

Våre sertifiserte løsningsarkitekter, hjelper deg med å finne de optimale skjermene – ref bedriftens behov og ønsker. Skjermene kan leveres med innebygde medieplayer, som kan fjernstyres – fra en hvilken som helst lokasjon, via skytjeneste. Med våre løsninger får du raskt kontroll på alle skjermer og kan bl.a. samkjøre informasjon på bedriftens ulike lokasjoner. Enkelte modeller støtter 24/7 bruk, som vil si at de alltid er aktive – hele døgnet, hele året. Skjermene har tidsstyring og en lang rekke imponerende muligheter.

public display

Med våre løsninger, kan du få ut den samme informasjonen til samtlige skjermer – på en enkel og rask måte. Du kan også justere og rette ulik informasjon til de forskjellige skjermene – alt via skytjeneste. Vi tilbyr kurs, slik at den eller de som får ansvaret for skjermene i din bedrift – får den kunnskapen de trenger, som vil føre til at dere fremstår profesjonelle og oppdaterte. Om du ønsker, kan vi ta ansvaret for skjermene dine ved å tegne en vedlikeholdsavtale. Informasjonsskjermer leverer vi typisk til resepsjoner, åpne kontorlandskap, heiser, skoler, inngangspartier, kantiner, venteværelser osv.

brukervennlige skytjenester

Å stadig ha oppdatert informasjon og et profesjonelt layout har aldri vært enklere. Med en brukervennlig skytjeneste, har du full kontroll på hver enkelt skjerm, uansett hvor den befinner seg. Du kan lage ditt eget oppsett, eller benytte ferdige maler. Kontakt oss for å se eksempler og dersom du ønsker en demo-konto for å teste.

internkommunikasjon

Med våre løsninger, optimaliserer du informasjonsflyten i din bedrift. Del de store nyhetene og vis resultater for å motivere. Vis frem “månedens medarbeider” og legg fokus på akkurat det du ønsker. Flere bedrifter vi kjenner, benytter skjermen i resepsjonen til å ønske besøkende velkommen. Du kan kombinere løsningen med dørskilt til møterommene – samt skjermer på callsenter og i åpne landskap. Vi hjelper våre kunder med å løfte bedriftens internkommunikasjon, til et nivå slik at du virkelig merker hva du får igjen for investeringen.

KontorTeknologi AS er autorisert partner av Databeat

For noen år tilbake, var det kun spesifikke bransjer som brukte “Digital Signage”. Nå ser vi i stor grad at også bedrifter, store og små – velger å modernisere, samt etablere profesjonell digital kommunikasjon, med utbredt bruk av det vi på norsk omtaler som “info-skjermer” eller “digital skilting”.

Les vår artikkel ” Den enkle veien til profesjonell digital kommunikasjon” 

hvorfor velge oss?

DIN EGEN LØSNINGSARKITEKT

-med markedsledende kompetanse og en unik glede for å lage den råeste løsningen for nettopp din bedrift

PROFESJONELL RÅDGIVNING

-basert på bedriftens behov og ny fremtidsrettet funksjonalitet, enten ved oppmøte eller i et videomøte

BEFARING PÅ DIN LOKASJON

-er erfaringsvis en svært god investering, slik at vi blir istand til å treffe mer nøyaktig med et løsningsforslag og tilbud

MONTERING

-blir utført av våre sertifiserte og høyt utdannede serviceteknikere

OPPLÆRING

-er en viktig del av leveransen, slik at alle brukere føler seg trygge fra dag 1

SERVICE & SUPPORT

-er et av våre fokusområder, slik at du enkelt får tak i oss ved behov