TIPS OG TRIKS

APPLE IPHONE – VISSTE DU DETTE?

Vi i Mobit opplever stadig at brukere av Apple iPhone, iPad, Mac, Watch, AirPods og Beats – går glipp av en stor mengde smart, nyttig og effektiviserende funksjonalitet. “Oi – det visste jeg ikke” er en typisk tilbakemelding vi får fra imponerte kunder – når vi viser hva som er mulig å få til:)

Les mer »
Digital Signage

Den enkle veien til profesjonell digital kommunikasjon

For noen år tilbake, var det kun spesifikke bransjer som brukte “Digital Signage”. Nå ser vi i stor grad at også bedrifter, store og små – velger å modernisere, samt etablere profesjonell digital kommunikasjon, med utbredt bruk av det vi på norsk omtaler som “info-skjermer” eller “digital skilting”.

Les mer »
Møterom

Slik skaper vi trygghet på møterommet

Vi er vel enige om at videomøter er kommet for å bli og at det derfor er viktig å ha full kontroll på utstyret man investerer i på møterommet. Videomøter skal være like enkelt som å møte hverandre fysisk i samme rom og brukerne skal føle seg trygge på at løsningene fungerer. Hver eneste gang. Men – er dette mulig å få til? Her får du vite hvordan skaper magi og trygghet på møterommene til våre kunder.

Les mer »
Microsoft Teams

Hvorfor du må – og bør – begrense størrelsen på samtaler i Teams

det siste har jeg fått to forespørsler om hvor stor en Teams kanalmelding eller chat kan være.  Jeg må innrømme at jeg ble litt forbauset, for i de siste 4 år har jeg ikke fått dette spørsmålet noen gang. Nå har noen åpenbart truffet denne grensen, og da får man meldingen. Jeg må innrømme at min første tanke var, vil du virkelig skrive lange meldinger i Teams? Gjør du det på epost? Hvor mange orker å lese en lang melding?

Les mer »
Microsoft Teams

Du er ikke låst til å gjøre alt Teams-arbeid i ett vindu

Du har sikkert sett at når du starter et Teamsmøte åpnes møtet i et nytt Teams-vindu. På den måten kan du arbeide i Teams samtidig med at du deltar i møtet. Ville det ikke vært fint om du kunne gjøre det med andre Teams-funksjoner også? Les mer, så skal vi vise deg.

Les mer »