Headset

Slik holder du lenger liv i bedriftens headset

Etter å solgt headset til bedrifter i Norge/Skandinavia siden starten på 2000-tallet – har jeg lagt merke til at mange bedrifter har en “bruk, kast og kjøp nytt”-holdning, når det gjelder headset. Dette er vel og bra for omsetningen til oss som lever av å selge headset – men om vi tenker på miljø og bedriftenes ressursbruk, er det mindre bra. Her får du noen forslag til hva du og din bedrift kan gjøre med dette.

Les mer »
Møterom

Det optimale trådløse møterommet

Trådløs teknologi på møterommet har eksistert i mange år allerede, men hvorfor sverger fortsatt svært mange bedrifter til den gode gamle HDMI-kabelen? Har vi endelig kommet dit at vi kan velge trådløst – uten å være bekymret for stabilitet og kvalitet?

Her kan du lese om hvordan du oppnår markedets mest imponerende og fullstendige trådløse møterom.

Les mer »
Headset

Hvor mange gamle headset har DU liggende i skuffen?

headsetbransjen i over 20 år – har jeg bl.a. fått med meg en fantastisk utvikling, spesielt ift de trådløse teknologiene Bluetooth og DECT. Batteriteknologien har også utviklet seg enormt på de 20 siste årene. Jeg tipper du vil kjenne deg igjen, dersom du leser videre og har vært yrkesaktiv i mer enn 15-20 år:)

Les mer »
Kundereiser

Kundereiser: Marcusbil AS

Da eier og gründer Marcus Inberg startet å selge biler, for ca 15 år siden, var han ute etter et godt headset. Han satt ofte og lenge i telefonsamtaler med kunder. Tilfeldigvis tok han kontakt med vår daglig leder Jan Slåtto-Jensen – og det ble starten på en meget hyggelig og vedvarende lang kundereise. Her kan du lese hvordan Marcusbil AS opplever å være kunde hos oss!

Les mer »
Produkttest - Headset

Test av nytt headset: Yealink WH66 Dual Teams

Er du ute etter et nytt headset? Les min produkttest av dette fantastiske headsetsystemet. Etter å ha drevet i headsetbransjen i over 20 år, har jeg testet og hatt svært mange headset på hodet. Mange favoritter har dukket opp igjennom årene, men også noen som har vært helt ubrukelige. Våre kunder setter stor pris på vår kompetanse og kunnskap som i mye høyeste grad fører til at de ender opp med noe de liker – enn å kun bestille “noe” i en typisk nettbutikk, som de kanskje vil angre på i etterkant. Her er min ærlige mening om “Yealink WH66 Dual Teams”.

Les mer »
Microsoft Teams

Sjekkliste for inkluderende hybridmøter

Gjennom en lang periode er vi blitt vant til at møtene er digitale. Når alle deltar i møtet fra hvert sitt sted har alle de samme mulighetene til å bidra, og ingen har noen spesiell fordel. Det som kompliserer møtene er når noen sitter sammen i et møterom, og noen sitter for seg selv andre steder. Det vi i dag kaller hybridmøter. Da er det lett at de som sitter i møterommet kommuniserer mest med hverandre, og glemmer de som ikke er i møterommet.

Les mer »