Microsoft Teams

Du kan bruke møtechat i Teams til mer enn du tror

Noe av det som er bra med å planlegge møtene på Teams er at det gir deg en helt ny mulighet til å forberede, gjennomføre og følge opp møtene. Møtechaten er tilgjengelig fra du inviterer til møtet så du kan bruke den til avklaringer og innspill til agenda fremfor epost. Du kan også bruke den i møtet til å tildele oppgaver til deg selv og andre som så kan følges opp senere.

Les mer »
Innkjøp

Interaktiv veiledning hjelper deg å velge riktig videoløsning til møterommet

Vi kommer stadig i kontakt med bedrifter, som har kjøpt løsninger for videomøter de IKKE ble fornøyd med. Det blir ofte bestilt noe i en “typisk nettbutikk” (uten profesjonell veiledning) og man satser på at det kommer til å dekke alle behov og forventinger.

Se denne geniale og interaktive veiledningen, som hjelper deg å velge riktig videoløsning til møterommet!

Les mer »
Videokonferanse

Akkurat nå bør man se over teknologien på kontoret

Nå som kontoret skal “gjenopplives”, er det en perfekt mulighet for bedrifter å gjennomføre en grundig gjennomgang av teknologiløsningene, iflg konferansespesialisten Konftel – som spår rekordstor vekst i videomøter. Konftel råder organisasjoner (via sine forhandlere) til å utføre en “kontrollinspeksjon” i form av en oversikt og analyse når hybridarbeid nå blir en realitet. Samarbeidsspesialisten sier at det ofte krever en rask tilpasning for å kunne levere trygge, fleksible og mer produktive arbeidsforhold.

Les mer »
Møterom

Denne skjermen bør du velge til møterommet

For “noen år” tilbake var 55-tommer noe stort og imponerende, som man kanskje også skrøt av å ha på møterommet. I dag er den plutselig blitt en “liten skjerm” og det er mer vanlig med både 75 og 82 – i mellomstore møterom. Til og med i stua hjemme, vil jeg tippe du har noe større enn en 55-tommer.. 🙂 Etter mange år med testing av forskjellige løsninger, har vi endelig kommet frem til “den perfekte møteromsskjermen” – og her kan du lære mer om den.

Les mer »
Arbeidsmetodikk

Planlegg, prioriter og få stålkontroll på alle oppgaver

Når jeg spør ledere og andre kunnskapsarbeidere om hva som stresser dem svarer de maktesløshet i forhold til den voldsomme informasjonsflommen som strømmer mot oss og som vi må ta stilling til. Videre et stadig større tempo og krav til økte prestasjoner, avbrytelser i arbeidet og å balansere jobb og familie. Den nye digitale arbeidshverdagen krever i stor grad at man kan, og må, styre sin egen arbeidstid og kontinuerlig gjøre de rette prioriteringene for å levere på forventninger på jobben og hjemme. Dette gir høy fleksibilitet for arbeidstakere som i stor grad kan velge hvor og når man vil arbeide, men skaper også utfordringer for mange.

Les mer »